Olyan szülésmegindítási módszert keresek ami TUTI!
Tudsz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 20:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem a TUTI csak az, amikor az orvosok bekötik az oxitocint.
A többi csak elősegítő praktika...
Ha lenne tuti recept, akkor mindenki akkor szülne, amikor jónak látja, nem gondolod?
Amúgy miért keresel tuti módszert? Túl vagy már az időponton?
2013. ápr. 8. 20:15
2/9 anonim válasza:
Oxitocin infúzió.
2013. ápr. 8. 20:16
3/9 anonim válasza:
Burok repesztés vagy oxy infúzió.
2013. ápr. 8. 20:25
4/9 A kérdező kommentje:
Olyat amihez nem kell doki.
2013. ápr. 8. 20:26
5/9 anonim válasza:
Ahogy mások is mondták, orvosi felügyelettel TUTI, amúgy semmi. Házilag a veszélytelen dolgokat szokták javasolni, fűszeres ételek, lépcsőzés, szeretkezés, van valami bábakoktél is, de az is csak egyeseknek jön be, annak van valamennyi alkohol tartalma, ha jól emlékszem. Aminek nem jött el az ideje, azt kár erőltetni. Ha meg már késő van, az orvosok segítenek. A gyereknek minden perc érték, amit bent tölt, fejlődik közben. Türelem!
2013. ápr. 8. 20:27
6/9 anonim válasza:
Tuti módszer nincs, még az orvosi módszerek sem hatnak mindenkinél, van akinél az oxitocin sem hat (nálam is csak többszörös adag hatott végül, a burokrepesztés és a prosztaglandon zselé semmit nem csinált pedig 41 hetes voltam már). "Házi" módszer sok van, de tuti nincs. Lépcsőzést inkább ne próbáld ki, mert az olyan fizikai megterhelést jelent, melytől leválhat a méhlepény, és te is és a baba is veszélybe kerültök. Próbálhatjátok a szexet (de ne gumival, mert a spermában van természetes prosztaglandin, ami méhszájérlelő hatású), a "bábakoktélt" (keress rá google-ban, többféle recept is van rá), de 100%-os tuti módszer nincs.
2013. ápr. 8. 21:39
7/9 anonim válasza:
Ha meg kell indítani, akkor az orvos megteszi. Ha te csak akarod, mert már legyen már kint, akkor inkább viseld még el, jön, mikor itt az ideje, ne sürgesd már szegénykét, mert neked már kényelmetlen..
2013. ápr. 8. 23:46
8/9 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta a 37. héten hogy szexeljünk sokat, az segíthet beindítani a szülést. (tudtuk hogy korábban fogok szülni mint 40. hét)
Hát igaza lett... másfél hete szerda este már nem akartam szeretkezni a férjemmel mert féltem hogy beindul a szülés, még nem akartam szülni... persze meggyőzött, szexeltünk, másnap reggelre elfolyt a magzatvizem egy része. Bementünk a kórházba, 16kor megkaptam az oxit, 19kor meglett a babánk. Fájások közben csak azt tudtam mondogatni a férjemnek, hogy én mondtam hogy nem akarok szexelni... ha nem szexeltünk volna most nem lennénk itt.
Persze amúgy örültem hogy szülünk, vártam hogy túl legyünk azon is és meglegyen a baba.
2013. ápr. 9. 13:12
9/9 anonim válasza:
1-es vagyok
Utolsó! Ez aranyos! De ahogy írtad, a szex csak SEGÍTHET, az sem tuti recept. Valakinél bejön, valakinél nem.
De nem írta meg a kérdező, miért is akarja "magának beindítani" a szülést...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!