Komárom -Esztergom megyében élek, a terhességem vége felé tartok, a héten vagyok 35hetes. Tanácstalan vagyok az orvosválasztásban, ismertek egy jó dokit Tatabányán?
Én is szőnyt ajánlanám,én ott szültem mindkét fiamat.
az elsőt a főorvosnál szültem,most hirtelen nem tudnám megmondani a nevét,de a másodikat az Örödög Istvánnál szültem,nagyon jo doki,10 perc alatt kint volt a kisfiam!
Egyébként sógornőm nővére Tatabányán szült,azt mondta többet nem menne oda,nagyon rossz!
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz:)
Először Tbányára jártam, de a 18.héten már elegem lett a dokiból is, és a kórházi rendszerből is....
Utána sztks alapon jártam az Ördög Istvánhoz, nála is szültem, fogadott dokim volt. 20 perc alatt kint volt a kisfiam, és szinte nemis fájt:) Nagyon a toppon van, a szülésznők is Őt dícsérték legjobban! Mindent elkövet, hogy a lehető legkevesebbet szenvedjen az anyuka!
Amíg terhesgondozásra jártam, addig csak egy morci, magának való, de a munkáját nagyon értő dokit láttam benne. A szülésnél totál megváltozott, poénkodott, és közvetlen volt. Szülés után is meglátogatott, szekált, viccelődött:)
Sajna, most Veszprémben fogok szülni, nem Szőnyben:((((
Viszont, mivel már a 35.héten jársz, nagyon nehéz lesz bárkit is fogadnod! De azért drukkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!