Maja vagy Míra?

Figyelt kérdés
Farkas vezetéknév mellé melyik illik jobban?Tesót amúgy Milánnak hívják:) Szívesen fogadok ötleteket :)
2013. ápr. 3. 18:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Míra szebb és szebben hangzik a vezetéknévvel! :)
2013. ápr. 3. 18:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem valamiert a Milan melle a Melina nev jutott az eszembe :) a Maja is szep, de az most nagyon gyakori, a Mira is szep, pl felenk nem tul gyakori :) szoval mind2 nev szep :)
2013. ápr. 3. 18:40
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Míráról nekem kutya ugrik be, két ismerősöm lány kutyáját is úgy hívják. :)

A Maja viszont tetszik!

2013. ápr. 3. 18:42
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Míra, Maja nem tetszik.
2013. ápr. 3. 18:44
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a Míra jobban tetszik, a vezetéknévhez is jobban illik szerintem. Majából túl sok van.
2013. ápr. 3. 18:47
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok dönteni,apa rám bízta ezt most mert fiunknál az Övé volt a döntésjoga:) Kirának hívják a kutyánkat egyébként :D Fiam(5éves) meg nem tudom honnan szedte,de azt mondta Miléna legyen a tesó :)
2013. ápr. 3. 18:49
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Míra
2013. ápr. 3. 18:52
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát ha Kíra a kutyátok, akkor a lányotok ne legyen Míra. Egy betű a különbség a kettő között?:)

Apukának teljesen semleges mindkettő, nem húz semelyik felé sem kicsit jobban a szíve?

2013. ápr. 3. 18:56
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem mondja melyik tetszik neki jobban,azt mondja döntsek én:)Anyós okoskodik itt,mert én elöször a Maját mondtam,ő meg böngésszek még,nem neki szülöm mondjuk -.-
2013. ápr. 3. 19:19
 10/20 anonim ***** válasza:
10%
És a Milénával mi a bajod, amit a fiad mondott? :) Szerintem szebb, mint a Maja meg a Míra :)
2013. ápr. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!