Ha menstruáció alatt majd megpusztulok akkor a szülés is nagyon fog fájni? Vagy nincs összefüggés?
A menzesz első napján olyan görcseim vannak hogy csak injekcióval tudják enyhíteni, de még azzal sem múlik el, csak enyhül annyira, hogy legalább ki tudjak egyenesedni.
Általában megy a hasam ilyenkor, hányok, szédülök stb. De csak az első nap, utána semmi bajom.
Valószínűsíthető hogy akkor vajúdás alatt is nagyon szenvedni fogok vagy reménykedhetek azért én is a (viszonylag) "könnyű" szülésben?
Nem én pontoztalak le, csak hozzászólnék, hogy nekem nem fájt borzalmasan a vajúdás. Csak a célegyenesben voltak nagyon erős fájások, nem sokkal azelőtt, hogy megszültem. Egyébként a menzesz sem szokott nagyon megkínozni, szülés óta meg meg sem érzem, csak látom, hogy van, de nem fáj. Ez sokaknak alakul így szülés után.
Most ezért nem kell lepontozni, de elmondanám, hogy én ezt úgy látom, hogy ha békében vagy a testeddel, szereted azt, hogy nő vagy, szereted a menzeszed, mert ez tesz képessé arra, hogy majd szülj, hogy teljes nőnek érezd magad, ha elfogadod a szülés fájdalmát, mint természetes dolgot, ami pozitív fájdalom, mert baba lesz belőle, nem olyan, mint egy fejfájás, aminek semmi célja vagy eredménye nincs, akkor kevésbé fáj, mert harmóniába kerülsz a testeddel. Ezek ajándékok végsősoron, még ha nehéz is az adott pillanatban, de hány nő van, aki mit nem adna ezért a fájdalomért, és nem adatik meg neki sajnos. Nekünk pedig megadatott, és ez önbizalmat adhat, hogy egészségesek vagyunk és képesek vagyunk életet adni. Szeressük a nőiségünket annak minden velejárójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!