Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet már szexelni? Több mint...

Lehet már szexelni? Több mint 6 hete szültem, (najó csak pár nappal) de a dokim majd csak 2 hét múlva lesz elérhető.

Figyelt kérdés
Apával viszont már épp eleget kellett eddig is várnunk, ha nincs semmi panaszom (se vérzés, se fájdalom, semmi) akkor óvatosan bepróbálhatunk egy kis hancúrt, vagy mindenféleképpen meg kellene várnom a dokim javaslatát?
2009. szept. 18. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyomassátok ezerrel!!!Még a császár után is lehet 6 hét múlvA!JÓ HANCUROZÁST!
2009. szept. 18. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

Akár ma este is elkezdhetitek. A lényeg az óvatosság és fokozatosság:)

2009. szept. 18. 20:16
 3/6 A kérdező kommentje:
JUUUPPPI!!! :)) Sziasztok, "dolgom" akadt hirtelen!! :)))
2009. szept. 18. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem olyan volt (pedig császár volt), mintha ismét szűz lennék, az 5-6-ik szexig fájt!

Milyen volt? :-D

2009. szept. 18. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Naaaa???????? ;-)
2009. szept. 19. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:

hihi!!!:))))

hááááááááááát, "kissé" tágabb vagyok mint ahogy azt vártam, szóval Kegel gyakorlatozás van ezerrel:)

De végre már történt "valami":) Terhességem utolsó 2 hónapjában el voltam tiltva a szextől:S Gondolhatod....

De aranyos vagy hogy érdeklődsz!! :))

Szia! Szép napot!

2009. szept. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!