Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a tapasztalatok azoknak...

Mik a tapasztalatok azoknak az anyukáknak, akik Nyíregyházán szültek?

Figyelt kérdés
Segítőkészek a nővérek, szülésznők, orvosok? Tartják a markukat? Létezik egészséges diszkrimináció a szobákba elhelyezéskor? (nem szeretnék koszos, lopós cigányasszonyokkal együtt aludni) Milyen volt a benyomásotok a kórházról?
2009. szept. 16. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 7 évvel ezelőtt szültem ott az első babámat, nekem csak jó tapasztalataim voltak! És a fizetős szobát kértem, minden pénzt megért a nyugalom az első napokra, hogy kettesben legyünk a picivel. Ha van (még), tudom ajánlani, tényleg megéri. Nem tudom mennyibe kerülhet most.
2009. szept. 17. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!én is most kérdeztem ezt meg,a kiemelt kérdések között megtalálod a válaszokat,nagyon érdekes dolgokat írnak le,érdemes elolvasni.Itt a kérdés: Mi a véleményetek a nyíregyházi szülészetről? A pozitív és a negatív vélemények és tapasztalatok is érdekelnek!

remélem a hasznodra válik.Mikorra vagy kiírva?ki a fogadott orvosod vagy szülésznőd(ha van)?

2009. szept. 17. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:

okt 24-re vagyok kiírva. Orvosom van csak, szülésznőt nem fogadtam. Az ismerőseim az ügyeletes szülésznőnek adtak 5 ezer forintot, akik így nagyon odafigyeltek rájuk. Azt hiszem én is ezt fogom tenni.

Veled mi a helyzet?

2009. szept. 19. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,bocs hogy csak most írok!Én október 19-re vagyok kiírva.Nekem is csak orvosom van,ez a szülésznős ötlet nem is rossz.Ezt a verziót még nem hallottam,de lehet hogy nekem is ezt kéne csinálni!Sajnos nem tudom,hogy írhatnék neked privát üzenetet,de megadom az e-mailcímem: es7tsy@freemail.hu

HA gondolod írj,még az is lehet,hogy találkouzunk a szülészeten!Amúgy baba-mama szobába készülök,na és te?

2009. szept. 21. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Módosítottam az adataimon, már tudsz e-mailt küldeni. Én még erősen gondolkodom milyen szobát kérek, de én is inkább a rooming in felé hajlok.

Már nagyon szeretnék túllenni a szülésen, mert idegesít ez a 3 nap kórházasdi, olyan kiszolgáltatott az ember, főleg ha le se sz@rják a fejét. Egyébként érdeklődtem a védőnőnél, azt mondta a nagyon gázos nőket külön szárnyba rakják. Komolyan, ez volt a rémálmom, egy koszos mellett aludni!

2009. szept. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!