Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Családi pótlékot hogy/mikortól...

Családi pótlékot hogy/mikortól utalják?

Figyelt kérdés

2013.02.27-én született a kisfiam!(első gyerek)

2013.03.08-án adtuk be a kérelmet személyesen a kormányablaknál.

Még nem jött határozat, de kiváncsi lennék mikor utalják a családi pótlékot, és mikortól?Hány hónapot kapok, és vajon egyszerre utalnak több hónapot?(úgy értem, hogy a február,márciust kapom meg 2013.04.02-án?Az áprilist meg 2013.05.02-án?

Hogy van ez?

2013. márc. 17. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az október 22-én született gyerkőcömre november 11-én kaptam. Meg is lepődtem a gyorsaságon :) És igen, minden hónapban az előző havit kapod. (Folyószámla esetén a hónap első munkanapján utal a MÁK, második munkanapon ér a számládra.)
2013. márc. 17. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, utólag fizetnek, egyszerre fogod kapni a februárit és márciusit, április 2-án vagy 3-án (mivel 1.-je ünnepnap valószínűleg másnap fognak utalni, legkésőbb 3-án a számládon lesz).
2013. márc. 18. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Reméltem, hogy így lesz...:)
2013. márc. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!