Kistarcsai kh- ban tudtok jó szülésznőt?
Nem rég költöztünk a 16. kerületbe, és ugyan még csak most kezdjük a babagyártást (már van egy), szeretnék jó időben tájékozódni. Ugye, így a kistarcsai kórházhoz tartozom, azt hallottam róla, hogy a szülőszobái elég jól felszereltek, úgyhogy ezzel nincs is gondom, de nem mindegy ki van mellettem. A szülésznőt fontosabbnak tartom, mint a nőgyógyászt, legalábbis szülésnél. Lehet egyáltalán fogadni? Gondolom majd a 16. kerületi sztk-ba megyek terhesgondozásra. Ahhoz kell doki is, milyenek otta nőgyógyászok? Figyelnek a kismamákra? Mennyire tartják a markukat? Az előző dokim úgy tudom külföldre ment, pedig őt imádtam, sosem éreztem, hogy a pénzért csinálja, hozzá magánrendelőbe jártam (De a lányom születése előtt halt meg anyósom, egy temetés nem olcsó, így mondtam neki, hogy sajnos a kettő együtt nem megy, szülésnél sem tudom kifizetni, úgyhogy maradok majd az ügyeletesnél, azt mondta nem számít, majd fizetek ha tudok, nem érdekli.)
No de. Elkanyarodtam a sztoritól. Szóval. Szülésznő? Nőgyógyász? (szülésnél nem érdekel, akkor lehet ügyeletes is) Mennyire számít ebben a kerületben, hogy ugyanahhoz járjak terhesgondozásra? Egyéb tapasztalatok a kistarcsai kh- ról? Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!