Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden esetben "véresen"...

Minden esetben "véresen" távozik a nyákdugó?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam dokinál, már teljesen nyitva vagyok (C:2111). Ma délelőtt kocsonyás váladék volt a WC papíron, de nem véres volt, hanem inkább gyöngyház szinű. Lehetett ez a nyákdugóm, vagy valami más folyás volt. Még nem volt ilyen folyásom ezelőtt!!

38+5 hetes kismama

2009. szept. 11. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A nyákdugónak több része van.Az ami szülés elött kijön,tapasztalataim szerint mindig rózsaszines, vércsíkos, stb..., mert az már a méhnyak felső részéből jön.Tehát ezzel jelez a test hogy valami elkezdődött ott benn.Ha korábban nem volt ennyi nyák akkor lehet a vizsgálattól jött le, de az is lehet, hogy órákon, napokon,belül jelentkezik a rózsaszines is ami biztos jele a szülés kezdetének!

Sok sikert!

2009. szept. 11. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem volt veres csak olyan mint a tied,es szinte harom napig volt ez e folyas szeru akarmi negyedik nap jott rozsaszin de nagyon halvany delutan szultem.konnyu szulest!
2009. szept. 11. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem sem volt véres, olyan volt,mint a tiéd.

1-én reggel találkoztam vele a WC papíron, 2-án este elfolyt a magzatvíz, és 3-án reggel babáztam :)

Könnyű szülést neked :)

2009. szept. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!