Tényleg az ember az egyetlen élőlény a Föld-ön aki fájdalommal szüli gyermekét?
Figyelt kérdés
Akkor tényleg igaz a Biblia ezen verse:
Mózes I. könyve 3. rész
Az asszonynak monda: Felette igen megsokasítom viselősséged fájdalmait, fájdalommal szűlsz magzatokat; és epekedel a te férjed után, ő pedig uralkodik te rajtad.
2013. febr. 25. 19:43
11/21 anonim válasza:
A disznók is élvezetből szexelnek. Sőt, az orgazmusuk 30 percig is tarthat... :D
12/21 anonim válasza:
Az állatoknak is biztosan kellemetlen, de szerintem nekünk fáj a leginkább! A baba feje nagy, és egy kis lyukon kell neki megszületnie, jobb esetben, mert pl. a lányom császárral született.
Talán a nat.geo-n volt egy műsor és abban az volt, hogy az ember újszülöttje korszülött, mert 1,5 éves korára érné el azt a kort, mint az állatok újszülöttjei. A természet alakította ki így, mert különben nem tudánk megszületni.
14/21 anonim válasza:
Ha egyszer mindkét oldalt megtapasztalja valaki, akkor mondhatja el, hogy kinek-mi fáj jobban. Addig csak fikció. Két nő sem éli meg ugyanúgy, akkor két külön fajba tartozó egyed összehasonlítása több, mint nevetséges.
15/21 anonim válasza:
aki írta az állat szemében a fájdalom rizsát, annak üzenem h hacsak nem állatorvos vagy agrármérnök (mint én), akkor ne írjon romantikus valótlanságokat! Nem azt írtam, h az állatot hidegen hagyja, h ellik, de nem fáj neki úgy mint nekünk, egyébként a fájdalom mérhető is, szóval össze lehet hasonlítani két különböző fajt. Plusz evidens, h nem fáj nekik annyira, ha egyszer simán kifér, nekünk is a tágulás miatt fáj annyira. Persze vannak kivételek, én is láttam kocát, aki beledöglött a fialás alatt, bár akkor kánikula volt, az ólban éjjel sem ment 30alá a hőm, így mondjuk nem nehéz ottmaradni. Az asszonyok meg orvosi segítség nélkül hullanának mint a legyek, mint a régi időkben. Ha csak arra gondolunk, h a császármetszések hiányában hányan maradtak volna ott
16/21 anonim válasza:
ja, persze, h van az állatoknak is orgazmusuk, a disznónak ráadásul (házi sertés) nem szezonális már az ivarzása, vagyis bármikor "megy" nekik, a kanoknak, a kocáknak meg kb havonta van ovujuk.... szóval ez csak egy idegi-hormonális reakció, nem az élvezet szüli. A koca ivarzik (amiről nem tehet), a kan érzi, mögé megy, meglátja a seggét=kapuív reflex, amitől beindul. És ennyi. Ezt nem nevezném élvezetből szexelésnek. Sokszor egyneű disznók is ugrálnak egymásra eme reflex miatt. Az embernél azért nem csupán erről van szó, már persze, hacsak nem egy kretán p.cs
17/21 anonim válasza:
Nagyon érdekes volt ez a videó,ezt eddig nem is tudtam..
18/21 anonim válasza:
Az állatoknak is fáj. Volt, hogy láttam kölykezni a kutyáinkat, ők is szenvedtek.
19/21 anonim válasza:
Tényleg érdekes ez a videó...bár nem teljesen értek egyet vele, mert pl az oroszlánkölykök is magatehetetlenül, vakon jönnek a világra és teljes mértékben az anyjukra vannak utalva...pedig az oroszlánok nem járnak 2 lábon és a kölyköknek sincs megnagyobbodott homloklebenyük:P Vagy ettől függetlenül Ők is koraszülöttnek számítanak?^^
20/21 anonim válasza:
hát, az oroszlánkölykök nem sokkal a születésük után járnak ugye, vagyis jóval fejlettebben születnek mint mi. És király, h a száraz tényeket lepontoztátok :D csak így tovább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!