Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II-n szült valaki (mostan...

SOTE II-n szült valaki (mostanában)?

Figyelt kérdés

Júniusban ott lesz császárom és minden érdekelne! :)

Hogyan csinálják a császárt, apuka benn lehet-e, a babát odaadják-e picit vagy egyből elviszik miután kivették?

Milyenek a csecsemősök/ápolók?

A szobák milyenek, mennyire felszerelt, mennyire berendezett? Van-e egyszemélyes szoba és ha van, mennyibe kerül?

A baba velem lehet egész nap vagy csak szoptatásra hozzák be?

Az étel milyen?

Császár után hány órával kell felkelni?

2013. febr. 18. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Júliusban szültem, császárral. Apuka nem lehetett bent, babát 1 percre láthatod, elviszik, de később beviszik az intenzív örzőbe is és ha semmi szövődmény nem lesz, akkor másnaptól együtt lehettek egész nap, fürdeni viszik el. De ha nem bírod, akkor lehetőség van arra is, hogy visszatolod a többi babához és később elviszed újra.

Ápolók, csecsemősök készségesek, kedvesek.

Van egyszemélyes szoba, de első szülő nőnek nem annyira szeretik odaadni, mert jobban szeretik, ha több személyes szobában vagy, a tapasztalatok miatt, illetve közelebb van az újszülött osztály is.

A többszemélyes szobák sem annyira vészesek.

Az étel nagyon, nagyon rossz.

Engem délelőtt 11-kor császároztak és este 7-kor kelhettem fel először. Másnap viszont hamar "eindítanak" hogy le tudj menni osztályra a babádhoz.

2013. febr. 18. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki az orvosod, ha szabad megkérdeznem?
2013. febr. 18. 09:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :) Én nagyon szeretném hogy velem lehessen a baba az elejétől úgyhogy örülök hogy megengedik.

Ez nem kórházhoz kapcsolódik, de érdekelne hogy a felkelés mennyire volt rémes? Segítenek benne vay egyedül kell? Illetve a katéterrel kapcsolatban érdekelne még hogy azt mikor veszik ki? Miután felálltál egyből?

Lintner Balázs a dokim, neked ki volt? :)

2013. febr. 18. 09:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit kérdeznék hogy a közös szobák hány személyesek?
2013. febr. 18. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Én Lindner Balázshoz jártam az Istenhegyire uh-ra!

Szimpatikus, laza, fiatal orvos!

Érdekelen, hogy mennyit kér a szülésért, ill. császármetszésért?Van fix tarifája?

Én a jövő hét végére vagyok kiírva, de nem Ő az orvosom.

Első babánk lesz, ismerem a kórházat, és van ismerősöm akit a múlt héten császároztak ott, műtét után 6-8órát feküdni kell minimum, jól írta az első válaszoló!Úgy tudom, hogy 5ágyasak a szobák!Szerdán reggel műtötték ikrekkel, és szombaton már haza is engedték, mert 37.4napján volt a műtét és a babák is nagyok voltak, pedig sokadik próbálkozásra (lombik) és 41éves a csaj , hogy sikerült neki!

A kaja gáz, vigyél, vitess magadnak ha oda kerül a sor!

Én már tűkön ülök, nagyon nehéz ez a utolsó pár hét, pedig sima szülésre készülök, de már nagyon várom!

Amúgy az aneszteziológus mindent el fog mondani előtte, mikor elmész hozzá!

39.hkm

2013. febr. 18. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Én Bánhidy Ferencnél szültem, Lintner doki csinálta nekem is a genetikai uh-kat :)

Katétert másnap veszik ki, felkelésben pedig természetesen segítenek. Nem egyszerű az első felkelés és első mosdás.

2013. febr. 18. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Igaz en nem csaszarral szultem, de annyit hozzatennek, hogy a csecsemosoknel nem mindenki kedves. Jobb ha elore felkeszulsz pelenkazasbol meg szoptatasbol.

Szerintem a kaja finom :).

2013. febr. 18. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Császárosok más kaját kapnak, pépeset, hajtósat. Szerintem az szörnyű.

Én 5 személyesben voltam (bár én is fizetős, egyszemélyesbe akartam menni). Szerintem ennél több ágyas nincs.

Akkor úgy látszik én jó szériát fogtam ki, nekem nem volt panaszom a csecsemősökre.

2013. febr. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!