Nekem azt mondta a fogadott dokim, ha elindul a szülés, menjek be a kórházba, ott az ügyeletes orvos megvizsgál és ő eldönti, hogy szülünk vagy sem, és ők hívják az én orvosamat. Ez így működik?
Akkor ha indulnak a fájások én teledfonáljak az orvosomnak?vagy azért hívjam fel?
33hetes vagyok, remélem pár hétig még nem lesz aktuális a téma, csakhogy mire készéljek.
Nekem is így mondták.
Ha úgy érzem,hogy idő van,bemegyek,az ügyeletes megnéz és ha tényleg jön a bébi,akkor hívják az én dokimat.
Nyilván,hogy ne rángassák feleslegesen,mert én speciel még nem szültem,akár tévedhetek is.:)
Boldog babavárást!
37 hetes kismami
Szia!
Nálam is volt fogadott orvos és nekem is pont ezt mondta. Amikor lekezdödött, bementünk és az ügyeletes nagyon rendes volt. Megvizsgált, CTG monitorra is tettek. Azonban mint kiderült, csak jóslófájások voltak még csak. Majdnem egy nap múlva indult el valóban a szülés, de a doki biztatott, hogy akár több nap is lehet még.
Ezért mondják (már ha éppen nem ő az ügyeletes) hogy elöször bizonyosodjanak meg a dologról. Viszont, ha nem görcseid vannak, hanem lefolyt a magzatvízed, mindenképpen érdemes felhivni, mert az már tuti jel!
Nekem is hasonlóképp mondta a fogadott orvosom, csak ő azzal egészítette ki, hogyha bizonytalan vagyok, hogy mi is történik pontosan, természetesen felhívhatom, és a tüneteim alapján tanácsot fog adni, hogy induljak vagy ne. Ha azt mondja, hogy menjek be, attól ő még csak akkor fog a kórházba indulni, ha az ügyeletes orvos vizsgálat után szól neki, hogy tényleg itt az idő. Szerintem ez a normális hozzáállás az orvos részéről, úgyhogy, ha te is bizonytalan vagy, hívd bátran!
Üdv, 37 hetes k.mami
köszi szépen:D
boldog babavárást mindenkinek
Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam hogy ennek ez a menete.Csak hát valóban én is úgy gondoltam (az utolsó válaszadóval együtt), hogy ha már ennyit fizetünk neki, akkor én lépek vele kapcsolatba, ha valami van, akkor vagyok benne biztos, hogy tud rólam...
(persze, ha ez így működik, akkor biztos értesítik a kórházból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!