Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy ha több év telik...

Igaz, hogy ha több év telik el az előző szülés óta, akkor a mostani nem lesz gyorsabb, hanem olyan, mintha az első lenne?

Figyelt kérdés
Mármint ha általánosítunk, hogy a többedik szülés gyorsabban zajlik.
2009. szept. 3. 07:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
az én két szülésem között 9 év van, az elsö 4 órás a másik 2 órás volt, de a második sokkal rosszabb is volt
2009. szept. 3. 08:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő között 21 hónap van.A második szuper terhesség után fantasztikus szülés.

A második és harmadik között 15.5 év.A szülőszobán is azt mondta a doki,hogy első szülés lesz.Nagyon megijedtem,mert az borzalmas volt.Nálam nem jött be!Kevés,de erős fájásaim voltak,gátvédelemmel 2 óra alatt meglett.Rendszertelen fájásaim voltak,10 perces után már a szülés jött,de gyorsan tágultam.

Ilyen könnyű szülést kívánok neked!

2009. szept. 3. 08:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)))))
2009. szept. 3. 09:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nalunk 16 ev van/lesz a ket kislany között.Nem sokara a kezemben lesz a picurom.Azt mondta az orvosom,hogy valoszinü olyan lesz mintha az elsö babamat szülnem.Erre a kerdesre nem sokara bövebb informaciot tudok irni.Most mar 40 hetes kim vagyok,ha megszületik a babom,igerem megirom,hogy milyen volt.
2009. szept. 3. 10:47
 5/13 A kérdező kommentje:

Jaj, ez nagyon izgalmas!

Szorítok Neked, legyen könnyű, gyors szülésed :)

2009. szept. 3. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az első szülésem nagyon hosszú volt vajúdással együtt 16,5 óra, és már egyből 2 perces fájásaim voltak. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem szülök, de 7 év után újra jött a baba, ő szeretett volna még bent maradni, de a 41. héten beindították a szülést, és hat óra alatt megvolt a fájásokkal együtt. Könnyebb volt mint a második, és csak 7 ujjnyi után kezdtem el úgy igazán görcsölni. Remélem a harmadik, ha össze jön, akkor az még könnyebb lesz. :)
2009. szept. 3. 12:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 3. 13:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Barátnőm az első kislányát 8 éve szülte, 6,5 óra alatt megvolt.

Most, júniusban szült újra, 10 órát vajúdott.

tehát neki könnyebb nem volt az biztos!

2009. szept. 3. 13:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmitől tartok...
2009. szept. 3. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne tarts tőle:) Repülőgép fent, gyerek bent nem marad! :)

Ahogy ügyesen megszületett az első, úgy megfog a kistesó is. Amúgy pedig ez sem írott törvény, lehet, hogy neked sokkal könnyebben meglesz! Nyugi!

(utolsó válaszoló) 34 hetes

2009. szept. 3. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!