El lehet titkolni egy gyereket, ha otthon születik meg?
A baba meghalhat ha otthon szulod egyedul de gondolom ez nem erdekel.De meg Te is bele halhatsz!!!
Hany szerencsetlen no orulne neki ha orokbe adnad.Olyan akinek nem lehet babaja pedig szeretne.:-(
Volt itt egy hasonló kérdés régebben, holnap megkeresem neked hátha... ott is erről érdeklődött egy anyuka, hogy mi van, ha ő nem akarja tudatni senkivel, hogy gyereke született. Nem vinné orvoshoz, nem lenne lakcímre bejelntve, nem járna közösségbe, hanem otthon taníttatná stb stb. Szegény anyukát mindenki lehordta... jogosan.
Gondolj bele milyen élete lenne? Sehova nem lenne bejegyezne, elvileg nem is létezne. Aztán ha meghalnak a szülei akkor mi lesz vele? Se személyi, se taj kártya, se élet se semmi...
Biztosan nem lehet eltitkolni.
Ha egy nő egyedül megszüli a babáját úgy, hogy senki nem veszi észre, a babát akkor is el kell látni.
Nem olvastam, hogy egy gondosan elrendezett csecsemőt találtak az egyik kórháznál felállított inkubátorban. Ha jól tudom, így nevezik.
Ilyen esetben nem indul az anya ellen eljárás, nem keresik. Ha a babát egy kukába dobja vagy máshogyan szabadulna meg tőle az anya, abban az esetben keresni fogják a rendőrök.
Tisztelem, becsülöm azokat az anyákat, akik a babát elviszik egy ilyen inkubátorhoz. Legalább van esélye a babának arra, hogy egy rendes örökbefogadó, szerető családhoz kerüljön.
Bocs, hogy csakmost írok, de számomra nagyon fura,hogy 16 válaszolóbó 10 messzemenő következtetéseket vont le RÓLAM, pedig a kérdés nem első szám első személyben került kiírásra. Sőt,többen meg vannak róla győződve, hogy egy tini vagyok. :O
Nos, 38 évesvagyok, két gyermekem van, mindkettő kórházban született, stb,stb.
A kérdésem azért tettem fel, mert egy oltásellenes fórumon olvastam ilyesmit és kíváncsi voltam, hogy vajon aki ilyet tervez (azért, hogy a gyereket "megóvja" a védőoltásoktól) kivitelezheti-e vajon.
Nekem is az jutott eszembe, amit többen írtatok, hogy se taj száma, se semmilye nem lesz (anyuka ismerős gyerekorvoshoz vinné, ha gond van, aki a tesó taj számára írná a gyógyszert), otthon tanítaná, stb, stb. Szóval borzalom. Én is megrökönyödtem, amikor olvastam...
Én a kérdezővel értek egyet.
Feltett egy kérdést, általánosságban. Nem fűzött hozzá semmit, csak egy eldöntendő kérdés.
Az a baj, hogy túlkombinálnak az emberek. Én nem gondoltam róla, hogy otthon szeretné megszülni a gyermekét és el szeretné titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!