Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baj, ha 38+3 hetes terhesen...

Baj, ha 38+3 hetes terhesen sokat keményedik a hasam?

Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy a tágul a méhszáj? Köszi!
2009. szept. 1. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi semmi baj,nekem már a 20. héten jelentkezett ez,magne b6-ot kellett szednem,de a Te idődben ez már teljesen normális.Igen,tágul a méhszáj és ezekből a keményedésekből lesznek szép lassan a fájások.Könnyű szülést Neked!:)
2009. szept. 1. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez teljesen normális...én is ennyi vagyok pont most....és szurkál is lennt és nyom, és zsibbad a lábam...stb....ezzel tágulunk.... :-)
2009. szept. 1. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A keményedés nem a méhszáj tágulásának a jele, a méhed edzi magát. (Nekem az 5 hónaptól folyamatosan keményedett, de a méhszáj csak szülés előtt nyílt ki) Már sokkal korábban is jelentkezhetett volna, nálad úgy látszik csak most, de ez jól van így, hiszen lassan akár szülhetsz is... :o) Jó várakozást!
2009. szept. 1. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is már vagy a 20. héttől keményedek, nagyon sok magnéziumot (Béres napi 3-4) kellett szednem és még most is nagyon keményedek, de a méhszáj végig zárt volt.

Ettől függetlenül kinyilhatsz, hiszen közel a szülés.

Minden jót és könnyű szülést kívánok hamarosan.

35 hetes kismami

2009. szept. 1. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem baj, biztonságos időben vagy, még akkor is, ha megindulna most a szülés. Szóval ne aggódj, felesleges. :o)

Csak edződik a méhed, méhszájat, készül a szülésre.

2009. szept. 2. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok,a 20:41-esnek van igaza,bocs a rossz fogalmazásért.Valóban a méhed edzi magát,hisz mint mondtam nekem is voltak már keményedéseim igen korán,de csak szülés előtt nyílt ki a méhszáj.De a Te esetedben ez már biztos a tágulás jele...szerintem legalábbis
2009. szept. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!