Normális ez a vérzés szülés után? Bőbevebben:
Figyelt kérdés
3 hétig véreztem, utána 1 hét barnázás,
pár napig semmi és szülés után 33 napra megjött (ilyen hosszú ciklusaim voltak előtte), úgy is görcsöltem, mint régen, de nem volt nagy mennyiség, ez 5 napig tartott.
Pénteken már csak sima sárgás-fehéres folyásom volt. Aztán mára megint vérzek, de most nincs görcsölés.
Járt így valaki?
Holnap megyek a 6 hetes kontrollra, csak ideges vagyok kicsit... (Ráadásul mindkét vérzés alatt kevesebb a tejem:(, csak anyatejes a babóm)
2009. aug. 31. 14:30
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, hüvelyi szülés, egyéb dolgok szépen gyógyultak.
2009. aug. 31. 14:32
2/2 anonim 

válasza:

nekem is igy volt,9 hétig össze vissza véreztem,a dokim megnyugtatott,nincs gond,van ez igy néha.Azért kérdezd meg az orvosod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!