Miskolcon a Semmelweisben kell fizetni azért hogy az édesapa is bent lehessen a szülésnél? Ott is meg kell venni a ruhát mint a Megyeiben?
Az igen!!!!
Már mindenért pénzt kérnek! jujjjjj
Felszerelés kötelező. 2 lehetőség van:
- helyszínen megvásárolni: ez 3000 Ft, az automata ezres bankjegyet is elfogad. Babás kuponokat is adnak.
- előre beszerezni. Ez kb. 500 Ft.
Én itt vettem, de gondolom más gyógyászati segédeszköz üzletben is kapható:
Omker Észak Kft.
3530 Miskolc, Széchenyi u. 62.
felreertesek elkerulese vegett, csak a ruhaert kell fizetni. Azert, h valaki bentlegyen, nem.
Amugy erdemes elmenni a korhazlatogatasra, van nyiltnap, havonta! Sokmindent latsz es elmondanak!
Így van. Viszont ruha nélkül meg nem engednek be. :-)
Ezért érdemes előre beszerezni, olcsón.
Egy privát, de közérdekű kérdésre:
Nekünk sokkal korábbra jött a baba, nem számítottunk rá, hogy meg fog születni a baba, ezért nem volt nálunk az előre kb. 475 forintért megvásárolt csomag. Így nekem muszáj volt megvenni a helyszínen 3000 Ft-ért az automatából. De volt ott egy másik apuka, őt beengedték az Omkerben összeállított csomaggal. Azóta az egyik kollégám is előre vette meg a csomagot az Omkerben, de neki is meg kellett venni a 3000 Ft-osat, mert neki meg nem csomagoltak nadrágot csak hosszú felsőrészt!
(Lényeg, hogy csak az alsónadrágot lehet megtartani, minden más ruhát le kell venni.)
Vagyis én azt javasolnám, hogy legjobb a kórházzal személyesen leegyeztetni, mert azóta is változhattak a feltételek. (Nekünk 2012 novemberében mondták a nyílt napon, hogy máshol is beszerezhetjük a ruhát, nemcsak a helyszínen az automatából, és nekik abból nincs hasznuk, ha az automatából vesszük. Azóta már lehet, hogy ez sem igaz.)
>Az üzenet témája: steril ruha
>Az üzenet szövege: szia!
>olvastam egy régebbi hozzászólásodban,hogy az omkerben >vettél ruhát a szüléshez. ezzel kapcsolatban lenne pár >kérdésem:
>-mennyibe került?
>-milyen "kiszerelésben" vetted meg ezt? (állítólag ez nem >csomagban van,hanem külön felső,nadrág,cipő,szájmaszk)
>-nekem ott azt mondták,hogy amit ők árulnak,az nem >steril. végülis jó volt? beengedték benne apát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!