Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miskolcon a Semmelweisben...

Miskolcon a Semmelweisben kell fizetni azért hogy az édesapa is bent lehessen a szülésnél? Ott is meg kell venni a ruhát mint a Megyeiben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, 3000 Ft , most mondták nekem is a múlt héten.
2013. jan. 22. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Ma reggeli hír:

[link]

2013. jan. 22. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Az igen!!!!

Már mindenért pénzt kérnek! jujjjjj

2013. jan. 22. 14:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 22. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Felszerelés kötelező. 2 lehetőség van:

- helyszínen megvásárolni: ez 3000 Ft, az automata ezres bankjegyet is elfogad. Babás kuponokat is adnak.

- előre beszerezni. Ez kb. 500 Ft.

2013. jan. 22. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, hol lehet ezeket előre beszerezni??Köszönöm!
2013. jan. 23. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Én itt vettem, de gondolom más gyógyászati segédeszköz üzletben is kapható:

Omker Észak Kft.

3530 Miskolc, Széchenyi u. 62.

[link]

2013. jan. 26. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:

felreertesek elkerulese vegett, csak a ruhaert kell fizetni. Azert, h valaki bentlegyen, nem.

Amugy erdemes elmenni a korhazlatogatasra, van nyiltnap, havonta! Sokmindent latsz es elmondanak!

2013. febr. 14. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Így van. Viszont ruha nélkül meg nem engednek be. :-)

Ezért érdemes előre beszerezni, olcsón.

2013. febr. 16. 00:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy privát, de közérdekű kérdésre:

Nekünk sokkal korábbra jött a baba, nem számítottunk rá, hogy meg fog születni a baba, ezért nem volt nálunk az előre kb. 475 forintért megvásárolt csomag. Így nekem muszáj volt megvenni a helyszínen 3000 Ft-ért az automatából. De volt ott egy másik apuka, őt beengedték az Omkerben összeállított csomaggal. Azóta az egyik kollégám is előre vette meg a csomagot az Omkerben, de neki is meg kellett venni a 3000 Ft-osat, mert neki meg nem csomagoltak nadrágot csak hosszú felsőrészt!

(Lényeg, hogy csak az alsónadrágot lehet megtartani, minden más ruhát le kell venni.)

Vagyis én azt javasolnám, hogy legjobb a kórházzal személyesen leegyeztetni, mert azóta is változhattak a feltételek. (Nekünk 2012 novemberében mondták a nyílt napon, hogy máshol is beszerezhetjük a ruhát, nemcsak a helyszínen az automatából, és nekik abból nincs hasznuk, ha az automatából vesszük. Azóta már lehet, hogy ez sem igaz.)

>Az üzenet témája: steril ruha

>Az üzenet szövege: szia!

>olvastam egy régebbi hozzászólásodban,hogy az omkerben >vettél ruhát a szüléshez. ezzel kapcsolatban lenne pár >kérdésem:

>-mennyibe került?

>-milyen "kiszerelésben" vetted meg ezt? (állítólag ez nem >csomagban van,hanem külön felső,nadrág,cipő,szájmaszk)

>-nekem ott azt mondták,hogy amit ők árulnak,az nem >steril. végülis jó volt? beengedték benne apát?

2013. márc. 29. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!