Mit csináljak, ha túl szűkre varrt vissza az orvos szülés után?
Bocsi, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, de ilyenkor vajon felvágják újra, és újra összevarják? Vagy mi mást tudnának vele csinálni? Amúgy tényleg elég gáz a helyzet. Nem használtok sikosítót? Hátha addig is könnyebb lesz tőle!
Minden jót!!
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam. Néha már egyenesen féltem, hogy a férjemmel együtt kell lennem.
Hónapokig kellemetlen volt. Vettünk síkosítót és a férjem nagyon lassan tette a dolgát...
Mindig én határoztam meg a pózt és én is irányítottam közben.
Szépen lassan eltűnt a fájdalom és újra élvezem az együttléteket.
használunk síkosítót és ennél óvatosabb már nem is lehetne szegény, mégis fáj - de csak az első pár perc
ami mégis riasztó, az a vérzés, ami kizárólag szex közben jelentkezik :((
az utolsótól kérdem, hogy neked ugye nem vérzett?
az elsőnek - én is attól félek, hogy újra fel kell vágni, mert akkor megint hónapokig szenvedhetek a sebbel :(
Szia!
Bocs a késői választ, de ritkán járok ide. Én az utolsó vagyok és a kérdésedre válaszolva: én is véreztem. Nem nagyon, csak éppen az elején. Komolyan néha úgy éreztem, mintha ismét elveszteném a szüzességemet, sőt, néha rosszabb volt.
Elmúlt és már ok, minden. Szerintem ne adjátok fel a próbálkozást. Én is néha már erőltettem a dolgot, hiába fájt, mert tudtam, hogy tágulni fogok és jobb lesz.
Ha mégsem szűnne, akkor menj vissza az orvosodhoz.
Sok sikert!
:(
szia, köszi, hogy írtál!
voltam dokinál, aki megintcsak azt mondta, hogy minden rendben van, próbálkozzunk, és idővel jobb lesz - még több síkosító és még több türelem..
hát, remélem tényleg jobb lesz, csak így a libidóm a béka segge alatt van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!