Rémesen érzem magam! Nem tudom felidézni, hogy az első szülésemnél milyenek voltak a fájásaim! Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen esszement?
az előttem szólónak,nagyon boldog szülinpot,és jó bulizást kívánok.:-))
Én valahogy nem felejtettem el milyen volt az első szülésem,pont ezért be is voltam rendesen rezelve.Pontosan tudtam mit várok,és azt is kaptam.nagyon irigylem azokat a nőket akik ezt képesek elfelejteni.Mert ha eltudnám felejteni talán lenne egy 3. baba is ami TALÁN lányka lenne,de igy tuti,hogy nem merek terhes lenni:-)pedig még a doki is mondta,hogy aki ilyen könnyen,és szépen szül annak 10-et kéne,én meg mondtam neki,hogy ugy varjon össze,hogy többet tuti nem szülök,szüljön az akinek még nincs.Ennek ellenére nem gondolok drasztikusan a szülésre,és nem kisért az emlék,de sajna emlékszem,és félek is.ugy hogy örülj,de ugyis csak a tolófájásokig örüsz,mert ott aztán tuti rá jössz,hogy á szóval ez ilyen volt akkor is és most is.könnyű szülést kívánok neked.
Szia!
Én szenvedtem rendesen, 12 órát vajúdtam. Arra a bizonyos fájdalomra meg csak vissza tudok gondolni, meg az van előttem, hogy a férjem előtte már 4-5 másodperccel szorongatta a kezem, mert látta a fájdalommérőn, hogy jön a köv. fájás. Meg hogy piszokul fájt. De hogy micsoda? Meg pontosan hogyan?
Pedig mindez 3és fél hónapja volt, mégis "kiesett". Most ha terhes lennék, nem félnék a szüléstől , mert ez a fájdalom valahogy kitörlődött belőlem.
Szia!
Én 37+2 hetes vagyok a harmadik babámmal. Az első könnyű szülés volt, nem is maradt meg. a másodikkal 18 órát vajúdtam, rettenetesen nagy fájdalmaim voltak, nem akartam rendesen tágulni, a vége felé már halálfélelmem volt, a páromtól is elbúcsúztam, és üzenetet hagytam a családnak. Igaz a baba hozzám képest nagy volt, a tolási szakaszban éreztem, hogy képtelen leszek kitolni, mert mindig megakad, a doki kétszer vágott, így is eltört szülés közben a babám kulcscsontja, és a veséje is bevérzett. Hála az égnek mind a ketten jól vagyunk már, ma már 20 hónapos a kisfiam. Ennek ellenére nagyon szerettem volna még egyet, mert két fiam van, és szeretnék egy leányzót :)és kislányunk lesz :D. Voltunk bent a kórházban jóslófájásokkal, hát mit mondjak? A szüléstől rettegek és mégis várom már.Azt hiszem ez az élet rendje, vagy így vagyunk kódolva:)De azt már kijelentettem, hogy akkor lesz még egy gyerkőcünk, ha már a férfiak hordhatják ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!