Ismeri valaki Győrben Dr Horváth Zoltánt?
Kedves Kérdező!
Bátran menj hozzá! Nagyon kedves, aranyos. Érdekes, hogy többen azt írják róla, hogy nem mosolygós. Én most áprilisban szültem nála, és az egész várandós gondozás, szülés és a kórházban töltött napok alatt is végig mosolygós és kedves volt. Természetesen volt olyan, hogy fáradt volt az éjjeli ügyelet után, és ilyenkor kicsit szótlanabb, vagy egy-két dolog kimaradt, de ha jeleztem felé, mindig jól fogadta, és orvosolta a dolgot. Valóban nem egy sokat beszélő doki, de mindent elmond, amire szükséged van. És ha kérdezel, készséggel válaszol. Sosem fordult olyan elő, hogy úgy jöttem volna el tőle, hogy valamire nem kaptam választ. Én szeretem is ezt a típust, aki nem jópofizik és fecseg feleslegesen. És ami már az első alkalommal feltűnt: sokkal finomabban vizsgál és végzi a szükséges beavatkozásokat, mint az eddigi dokik akikkel dolgom volt valaha. A legpozitívabb ami mély nyomott hagyott bennem, hogy szülés alatt is (nehéz szülés volt, 13 óra vajúdás után császár lett) ha kellemetlen beavatkozást kellett végezzen, akkor is mindig elnézést kért, és ami fontos, hogy szólt előre, hogy ez most fájni fog. Sajnos az ügyeletvezető (akinek a megerősítése kellett a császárhoz) már nem tudhatja magáénak ezt a jó tulajdonságot! Pedig ő főorvos, de hadd ne írjam le, mit gondolok róla! Elég annyi, hogy egy vadállat, és egy jó kis régi motoros, amolyan tipikus pasiból lévő nődoki, nulla empátiával és jó adag nárcizmussal. De visszatérve a Zoltánhoz, én csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!