Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Olawuyi Sámuel?

Dr. Olawuyi Sámuel?

Figyelt kérdés
Márciusban jön a pici, és csütörtökön megyek hozzá a magánrendelésére, őt szeretnénk ugyanis felkérni szülésznek. Nem tudtok róla tarifákat mondani? Ki szült már nála? Tényleg a Szent Imre kórházban dolgozik? Milyen szülésznek bizonyult?Kérlek csak az írjon, aki személyes tapasztalattal rendelkezik...tényleg BÁRMI érdekel vele kapcsolatban. Köszönöm:)

2013. jan. 15. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szent imrében senki nem vállal császárt! A leginkább császár ellenes kórház a városban. Csak nyomós indokkal csinálnak! Én majd belehaltam a szülésbe, 4 óra kitolási szakasz, sok vér veszteség, nagy!!! baba, nagy fejkörfogattal (37cm) és mégsem császároztak meg. 3 hónap volt, mire összeszedtem magam! Én biztosan nem fogok többet ott szülni! Volt fogadott orvosom é fogadott szülésznőm is. A dokim nem tudott bejönni szülésre így a Sámuelnél szültem, ő volt az ügyeletes. Nagyon vicces figura, nagyon jófej volt, segített a szülésben is, de nem mondhatnám h jól varr... Röpke 2 órás varrás alatt hiába nyomta belém az érzéstelenítőket, mindent éreztem, és sokkal fájdalmasabb volt mint a szülés. Arról nem is beszélve, hogy bennem hagyott egy vérzés csillapító vattát!
2013. márc. 26. 09:16
 12/16 Kevinanyuja válasza:
Én nála szültem decemberben. Egész idő alatt 3 orvos volt bent nálam, de nála indult be a szülés úgy igazából. Én nem ajánlom senkinek, de ez csak az én véleményem. A megnyilvánulása sem volt szimpatikus: megtiltotta, hogy kiabáljak... Még jó, hogy tojtam a fejére. Gátmetszésnél kezében volt az olló, nyúlt felém, hogy vág, mire a szülésznő majdhogynem rákiabált, hogy "Doktor úr, ne ott vágjon!" És ráadta a dokira a szemüvegét. És ezek után még jött a varrás...hát én azt hittem menten szülök inkább még egy gyereket, annyira fájt. Beadta az érzéstelenítőt, és kapásból olyan helyen kezdett varrni, ahol nem is volt az érzéstelenítőből. És akkor be akarta nekem magyarázni, hogy nem is fáj, ahogy varr. Mondtam neki, hogy biztos jobban érzi.... Nem is fizettünk neki semmit, csak eljöttünk 3. nap a kórházból.
2014. márc. 12. 14:59
 13/16 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek. Előtérbe helyezi személyes érdekeit az orvosi kötelezettségei rovására, mindezt arrogáns és nemtörődöm hozzáállással. Pedig első benyomásra szimpatikus volt. Soha többet nem megyek hozzá.
2014. márc. 14. 10:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia, hogy sikerült a szülés nála? Engem ő műtene, viszont kicsit aggaszt amit itt olvastam kommenteket.
2016. márc. 7. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Bár régi kérdés de leírom a tapasztalataimat, mert nekem hasznos lett volna amikor a terhesség elején rákerestem. Én a doktor úrnál szültem, hozzá is jártam végig terhesgondozásra. Lelkiismeretes, rendes, felkészült orvos. Nem riogat hülyeségekkel a terhesség alatt, mégis odafigyel a kismamáira.

Hosszú és komplikált szülésem volt de nagyon odatette magát emberileg és szakmailag is.

A varrásra nem csak az panaszkodik, aki nála szült hanem szinte minden kismama akivel beszéltem. Nem ő varr rosszul, hanem maga a varrás kellemetlen a szülés során meggyötört alvázon. Egy szó, mint száz én ajánlom mindenkinek, remélem a kistesókat is nála szülhetem majd. :)

2017. jún. 8. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalat: 2005-ben szültem nála a lányomat. SOHA TÖBBET!!!! Háromnegyed órán keresztül varrt érzéstelenítés nélkül, ott ordítottam, de még csak egy szó se semmi...tönkrevágta a kapcsolatomat a lányommal.

Szakmailag valószínűleg jól csináhatta, de első babásként traumatizált ezzel.

2018. máj. 7. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!