Van köztetek olyan anya, aki alig várta a szülést?
Figyelt kérdés
Úgy értem-nem félelemmel gondolt rá,hanem szó szerint alig várta,hogy átélhesse.2013. jan. 14. 09:00
1/8 krisztivan válasza:
Egyáltalán nem féltem a szüléstől.Amikor pedig már 10 nappal tovább hurcoltam az óriási nagy hasamat akkor már nagyon vártam a babámat itt kint:-) Sokkal jobban tartottam attól,hogyha már kint lesz a fiam akkor mit fogok csinálni?Nem volt egyszerű szülésem,de a mai napig azt mondom,hogy az egyetlen fájdalom ami megéri az életben:-))
2/8 anonim válasza:
Igaz, én még nem szültem, de már alig várom! :) Félelem van bennem (eüsként nem is csoda:), de nem sok, és már nagyon várom, hogy átélhessem! Szerintem ez lesz életünk legszebb napja! Fájjon csak, persze, hogy fáj, de nem érdekel! :)))
3/8 anonim válasza:
Én sem féltem a szüléstől. Igaz én 5 nappal túlhordtam.Már alig vártam,hogy kibújjon. Kedden még semmi jele nem volt,hogy jönne, szerda este beindultak a fájások, de nem voltak vészesen, csak 3-5 percenként jöttek. A szülésznő azt mondta 2 perces fájásokkal érdemes csak bemenni a kórházba. Azok csütörtökön reggel jöttek meg. Úgyhogy amikor bementünk a kórházba teljesen fel voltam dobódva. Amikor a doki mondta,hogy mindjárt szülünk, örömömben vigyorásztam:)13:10-re lett meg a picúrom. Gyors szülés volt,mert burokrepesztés után 3 órával már kint is volt.Viszont a beöntéstől és a varratszedéstől nagyon be voltam parázva. De az semmi, így utólag.Viszont a varrás volt nekem a legrosszabb.Még a szülés sem volt annyira fájdalmas.A varrás nekem 40 percig tartott.Kiszíjazva, fáradtan nem volt könnyű. Ne félj a szüléstől. A dolgok úgyis mennek a maguk módján. Nincs időd gondolkozni sem, ha már ott tartotok. Persze ha vannak jó gyakori fájásaid:)Könnyű szülést!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Utolsónak is köszi. :)
2013. jan. 14. 10:48
5/8 anonim válasza:
Én alig vártam már a szülést. Valahogy úgy éreztem, hogy ha ezt kibírja az ember, akkor azzal is több. Rengeteget készültem lélekben és fizikailag is. (terhestorna, könyvek...) A lényeg, hogy mire a szülésig eljutottam, semmilyen félelem nem volt bennem a szüléssel kapcsolatban, így el tudtam lazulni szülés alatt is, tudtam elméletben, hogy mi vár rám. Ennek köszönhetően egy hang nélkül szültem és 6 óra alatt meg lett a majdnem négy kilós lányom. Bármikor mennék újra!!! :)))
6/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek és jó egészséget!
2013. jan. 14. 13:34
7/8 anonim válasza:
Egy a lényeg.Ha odakerülsz, próbálj nagyon mély lassú levegővételt végezni,és koncentrálni.Irtó nehéz, de én fájdalomcsillapítás nélkül csináltam végig az egészet.Fáj, ehhez fogható fájdalom szerintem nem is létezik, de simán ki lehet bírni!Akaraterő a lényeg. Viszont a kitoláshoz kell még az energia. Arra próbálni kell tartalékolni. Az a nehéz szerintem egy szülésben.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon vártam első kisbabám. Amikor bementem szülni, mosolygott rajtam az orvos, hogy nem így szoktak kinézni a szülő nők. Aztán néhány óra múlva, oxitocin után, kibírhatatlan fájásaim lettek.
Már várjuk második babánk. Rettegek a szüléstől, de az vigasztal, hogy a második mindenkinél könnyebb szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!