Kakilnak a babák az anyaméhben?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 22:38
1/11 anonim válasza:
Nem, de ha mégis akkor baj van.
2/11 anonim válasza:
jobb esetben nem, rosszabb esetben a vége felé előfordulhat, ha vizsgálaton kiderül akkor azonnal sürgősségi császár szokott lenni ilyen esetekben
4/11 A kérdező kommentje:
táplálékot kapnak,nemde?mire is van a köldökzsinor?!
2013. jan. 10. 23:00
5/11 anonim válasza:
Kakilnak bizony, már ott is pelenkázzák őket :D
6/11 anonim válasza:
A köldökzsinóron át vért kapnak, benne a már feldolgozott táplálékkal. Nem a kaja jön át neki egy az egyben :)
7/11 anonim válasza:
Hagyományos értelemben nem kap táplálékot. Ahogy eőttem is írta valaki, a véren keresztül kapja meg a már feldolgozott táplálékból a tápértéket köldökzsinóron keresztül.
8/11 A kérdező kommentje:
ahaa,már kezdem érteni.akkor ő már a feldolgozottat kapja,és az ő belecskéjében már nem történik semmi?
2013. jan. 10. 23:16
9/11 anonim válasza:
Annyi történhet (persze amikor már nagyobb), hogy a magzatvízből nyel valamennyit, és az "megy át" rajta
10/11 anonim válasza:
Igen, nyel a magzatvízből is. Uh nézik, hogy van-e gyomor és hólyagtelődés, tehát ez átmegy a baba emésztőrendszerén és pisil is. Ebből a bélrendszerben magzatszurok, tehát kaki, lesz, ami jó esetben csak születés után ürül. Én 2 nappal túlhordtam a babám, és már kakis volt a magzatvíz amikor elfolyt. De nem volt sürgősségi császárom, természetes uton szültem, egészséges a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!