Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Női nőgyógyászt, akinél...

Női nőgyógyászt, akinél szülni is lehet javasolnátok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat,akinek van magánrendelése és a klinikán,ahol dolgozok elérhető vip szoba vagy magánkórházzal is van kapcsolata
2013. jan. 8. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha mondanál várost,sokkal könnyebb volna. :/
2013. jan. 8. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
De hol mert azért ha Debreceni vagy nem hiszem, hogy egy Győri jó lenne.
2013. jan. 8. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsi,Budapest vagy környéke!!
2013. jan. 8. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Dr.Boros Edina

Magánrendelése 2.kerületben van,és a Bajcsyban dolgozik,ahol kérhető egyágyas,vagy vip szoba is(erről viszont nem sokat tudok).

2013. jan. 8. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

dr. Aszódi MElinda - a volt MÁV ban dolgozik, VIP szoba van. Magánrendelése a 2. kerületben.

Nem túl beszédes és csevegős, de minden lényegeset elmond, szülésnél nagyon odafigyel. Amit fontosnak tart azt alaposan elmagyaráz, kételyeket eloszlat, biztat. Éjjel nappal hívható bármilyen kérdéssel.

Nagyon meg vagyok elégedve vele.

2013. jan. 8. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Dr. Jurkó Zsuzsanna. Kistarcsai kórház, VIP szoba van. A drnőnek a 16. kerületben van magánrendelése.
2013. jan. 9. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:

A szent imrében meg a Dr Urbán Mária- de a keresztneve lehet hogy Márta... nem emlékszek már pontosan. Én nem nála szültem, csak ügyeletesként vizsgált meg és nagyon aranyos volt. EGy ismerősöm nála szült meg volt vele elégedve nagyon.

A szent imrében is van különszoba.

2013. jan. 9. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Bajcsy Varga-Horgosi Ágnes
2013. jan. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!