Ha többet keresnél, mint a férjed, akkor hogy döntenétek, ki maradna otthon a gyerekkel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 14:55
11/12 A kérdező kommentje:
De ez nem számít a gyerek kisajátításának, ha az anya ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy mindenképpen ő marad otthon vele?
2013. jan. 8. 14:09
12/12 anonim válasza:
apa-anya lényegtelen hiszen mind2 szülő.
Mindkettő ragaszkodik a gyerekhez.
Tény, hogy a férfi dolga ellátni a családot, de lehet jobb lenne, annak maradni otthon, aki kevesebbet keres. (ez a gyerek érdeke is).
Én férfi létemre 100%-ban biztos vagyok abban, hogyha egyszer lenne egy elbaltázott házasságom, aminek nem én lennék az oka, és lenne egy gyerek, nem hagynám az anyánál.
Szóval nem csak nőben van meg ez az érzés. Amelyik nő úgy gondolja, hogy a férjnek kell menni dolgozni, miközben keveset keres, és előjönnek az anyagi problémák, ott a nő egy önző személy, akit még a gyereke se érdekli.
Ha kijönnek a férfi fizetéséből, komolyabb megszorítások nélkül, akkor az anyának célszerű otthon maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!