Normális, hogy 22évesen ennyire vágyom már, hogy család legyünk?
Figyelt kérdés
októberben házasodtunk össze a párommal, mindketten 22 évesek vagyunk. Ő dolgozik, én jövő hónapban diplomázom. Ő legalább 3-4 de inkább 5 évig még nem szeretne gyereket.
Én is tudom, hogy előbb dolgozni kéne, legalább 2 évet a gyed miatt, de annyira vágyom már egy babára.. :( elmúlik, vagy gyengül ez az érzés? vagy csak majd akkor, ha már várandós leszek?
2013. jan. 3. 01:48
1/6 anonim válasza:
Én is 22vagyok,nekünk is tavaj volt a lagzink,szerintem normális dolog h vágysz a babára,mivel ugymond benne vagy a korban,csak nálatok még a párod fiatal hozzá,22éves férfiak nagyrésze még házaságot sem tervezi sajnos,az én párom 29 mi rá álltunk lagzi után a babaprojektre és most itt hordom szivem alatt a kisfiúnkat:) szerintem még nem akarjátok mind ketten addig halaszátok. 30hkm
2/6 anonim válasza:
Mi ugyan nem vagyonk házasok, de 5 éve együtt élünk. Én 22 voltam amikor végre terhes lettem. Azóta már van egy kisfiúnk és már tervbe van a következő baba. Mindketten úgy éreztük, hogy már csak ez hiányzik az életünkből!
3/6 anonim válasza:
Én 21 évesen szültem.A párom (azóta férjem) 5 évvel idősebb nálam, így nálunk ez nem volt gond.Mindig is fiatal anyuka akartam lenni, a férjem meg már abban a korban volt.Szerintem is akkor legyen baba,amikor a férjed is akarja.Ő még fiatal,hogy apa legyen.De ha nagyobb lenne a korkülönbség az más lenne.Sok sikert!:)2,5 éves kisfiú anyukája.
4/6 anonim válasza:
Akkor itt az én példám. Nem terveztük a babát,becsúszott. Sem én,sem a párom nem akart gyereket. Én 21,ő 26. Megtartottuk,megszületett,azóta teljes az életem és ő is nagyon boldog,hogy van egy fia. A te párod még elég fiatal,előbb érjen meg rá,úgy mindenkinek jobb lenne.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon is normális. Ez a világ ilyen elcseszett, hogy sokan nagyon későn szülnek, vagy egyáltalán nem szülnek. Bennem nem volt ilyen érzés egyáltalán, és 35. évesen szültem úgy, hogy még akkor sem voltam biztos benne, hogy anyának való vagyok-e. Most úgy gondolom, sokkal jobb lett volna húszonévesen szülni!
6/6 anonim válasza:
Ez az érzés sosem fog elmúlni,ha ennyire akarod. Csak akkor -ahogy Te is írtad- ha baba lesz a pocakban. Ha az ember vágyik valamire (valakire),akkor ez a vágy nem lesz csak úgy semmivé,főleg ha ennyire akarják. Bár ismerek olyat is,akik belevágtak a babaprojektbe,aztán pár hónap után meggondolták magukat (pontosabban a csaj hátrált meg). De azért az ilyen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!