39+2hetes kismama vagyok! Segít. Setek! Ez már szülés előjele lehet?
a tüneteim: erős fejfájás, hányinger, napok óta hasmenés (pedig vasat is szedek), néha fájdalmatlan erős keményedés, néha fájdalmas, derékból előre sugárzó fájás, szúró szeméremcsontfájdalom, nyilalások a hüvelyben, alhasi nyomásérzés.
a baba feje a helyén, viszont nagyon fent van a hasam, mintha fejjebb mászott volna a picilány.
mikor akarhat kibújni szerintetek?
Igen! Ezek már az előjelek! Hogy mikor akar kibújni, ez csak rajta múlik, de szerintem már hamarosan! Könnyű szülést és jó babázást!
8 hetes baba anyukája
Második vagyok annyit módosítok, hogy természetesen a szülés előjelei ezek, de még nem biztos, hogy most meg is indul. A fájások rendszeressége már jobban mutatja, de még ez sem garancia.
Sok sikert és jó egészséget kívánok!
Ülj meleg vízbe, ha enyhül a fájás, jósló, ha erősödik, akkor már vajúdás lesz belőle.
Én is ezt fogom tenni.
Vagy már meg is született? Látom tegnap előtti a kiírás...
írj majd ha ráérsz, hogy ezek voltak-e az előjelek és tényleg mentél-e szülni akkor!
35 hetes és egy 3éves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!