Kismamák! Akiknek a terhesség alatt striásodott a bőre, milyen lett szülés után miután elértétek a végleges súlyotokat? Milyen lett a hasatok? Visszament a bőr rendesen vagy lóg? Esetleg képet kérhetnék akinek van?
Első terhességemnél 9 kilót szedtem fel. Hatalmas striáim vannak, az egész hasam repedt. Hatalmas lila szakadások. Meg persze van a mellemen és fenekemen, combomon is. 3 év alatt elhalványult, de vissza picit sem húzódott. majd fél centis szakadások. Ha összehúzódtak volna, centikkel kevesebb bőr lenne a hasamon. Pedig fogytam én is és szépen lassan.
Most is babát várok, a 39. hétbe lépünk lassan és jócskán utol értük az előző pocakméretet, már látni a lila csíkokat, szakad tovább a bőröm. Most kb 11 kilónál tartok, igazából minden pocakra ment. Engem is zavarnak a striák, meg a cicim állapota. A férjem viszont úgy viszonyult ezekhez első perctől kezdve, hogy azért ilyen, mert szültem neki egy csodálatos kisfiút. :) Soha nem tette szóvá.
Kenegethetjük a bőrünk, de ez adottság kérdése. Ilyen típusú a bőröm. Ezt kell elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!