Én "körzeti" nőgyógyászhoz járok, mindik egyhez (Dr. Holba), de nem egyeztünkmeg semmiben. Az "állandó látogatás" megfogadásnak számít?
Ebben az esetben, ha nem egyezünk meg fix összegben, akkor nem is él az, hogy szólnak neki ha majd szülök? Mert ráadásul előre láthatóan dec. 31-én fogok szülni.
Köszönöm

Szia!
Én is nála fogok szülni a napokban. Az "állanód látogatás", nem számít megfogadásnak!!! Én is hozzá járok évek óta, mégis pár hónapja rákérdeztem, hogy megszülhetem e nála a babát, mire mondta, hogy megbeszéljük. Meg is beszéltük, elvállalt, belepecsételt a kiskönyvembe, ha megindul a szülés és bemegyek a kórházba, értesíteni fogják. Ha nem tud valami miatt elvállalni, akkor az ügyeletes orvosnál fogsz szülni! Szóval nem él az, hogy szólnak neki ha szülsz, mert állítólag megkérdik mikor bemegy az ember a kórházba, hogy van e fogadott orvosa. És ugye, ha nincs, akkor nincs kit értesíteni. Én azt tudom javasolni Neked, hogy a legközelebbi alkalommal kérdezd meg, hogy meg tudod-e nála szülni a babát, és ugyis megfogja mondani, hogy igen, vagy nem!! De szerintem igen, miért ne vállalna el!! Nagyon rendes, kedves, aranyos doki, megbízom benne, remélem a szülésnél sem fogok csalódni! Sok sikert hozzá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!