Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Én "körzeti" nőgyógyászhoz...

Én "körzeti" nőgyógyászhoz járok, mindik egyhez (Dr. Holba), de nem egyeztünkmeg semmiben. Az "állandó látogatás" megfogadásnak számít?

Figyelt kérdés

Ebben az esetben, ha nem egyezünk meg fix összegben, akkor nem is él az, hogy szólnak neki ha majd szülök? Mert ráadásul előre láthatóan dec. 31-én fogok szülni.

Köszönöm

2009. aug. 24. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem hiszem, hogy bejön hacsak nem egyeztek meg. Én a Tasihoz jártam és a szülés előtt 2 héttel kérdeztem meg, hogy bejön-e és közölte hogy nincs már hely úgyhogy nem. Ráadásul a Holba már rirkán vállal szülést. Én az ügyeleten szültem és minden tökéletes volt. Most valószínű átcsúszik a baba januárra, de most is az ügyeletre megyek. Kellemes babavárást addgi is!
2009. aug. 24. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Összegben én sem egyeztem meg a dokival,de mivel hozzá járok egyértelmű,hogy nála akarok szülni.Gondolom nálatok is ez a helyzet.Ha eljön az idő majd felhívom telefonon.Kérd el te is a számát.
2009. aug. 24. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell megegyezni fix összegben,hiszen nem magánrendelésre jársz.
2009. aug. 24. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
az nem felfogadás a szüléshez ha "csak" hozzájársz sztk alapon. Az a Holba amúgy aki a Szent Imrében vezet szüléseket? Mert ha igen, akkor ő egy fantasztikus doki! 3 hete született a lányom és ő volt az ügyeletes, ő vizsgált meg párszor amíg beért a fogadott dokim. Még gondoltam is rá, hogy következő szülésnél őt fogom megfogadni. Szóval a témára vissza: ha nem beszéled meg vele, hogy legyen ott szülésnél, ergo nem fizetsz neki külön, akkor nem is várhatod el hogy menjen a szülésnél segítkezni.
2009. aug. 24. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is nála fogok szülni a napokban. Az "állanód látogatás", nem számít megfogadásnak!!! Én is hozzá járok évek óta, mégis pár hónapja rákérdeztem, hogy megszülhetem e nála a babát, mire mondta, hogy megbeszéljük. Meg is beszéltük, elvállalt, belepecsételt a kiskönyvembe, ha megindul a szülés és bemegyek a kórházba, értesíteni fogják. Ha nem tud valami miatt elvállalni, akkor az ügyeletes orvosnál fogsz szülni! Szóval nem él az, hogy szólnak neki ha szülsz, mert állítólag megkérdik mikor bemegy az ember a kórházba, hogy van e fogadott orvosa. És ugye, ha nincs, akkor nincs kit értesíteni. Én azt tudom javasolni Neked, hogy a legközelebbi alkalommal kérdezd meg, hogy meg tudod-e nála szülni a babát, és ugyis megfogja mondani, hogy igen, vagy nem!! De szerintem igen, miért ne vállalna el!! Nagyon rendes, kedves, aranyos doki, megbízom benne, remélem a szülésnél sem fogok csalódni! Sok sikert hozzá!

2009. aug. 24. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a körzeti alatt a sima sztk-s rendelés érted, akkor hiába jársz hozzá mindig, nem fogadtad ezzel fel! Akkor lenne felfogadás, ha magánrendelésére járnál vagy ezt szóban megbeszéltétek volna. Én mindhárom terhességemmel sztk-ba jártam/ok és ügyeletesnél szültem, nagyszerű, szép szülésélménnyel gazdagodva. Ugyancsak Szt. Imrében.
2009. aug. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!