Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésfelkészítés van debrecen...

Szülésfelkészítés van debrecenben? Nem klinikai mert az nem olyan. Hallottam hogy valaki csinál de már nem emlékszem, hogy mi is volt. Nem találtam neten.

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 00:03
 1/5 Mara Acoma ***** válasza:

[link]

itt az órarendjük

2012. dec. 24. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:
szia,köszi nem ilyenre gondoltam...hanem ami felkészít a szülésre,pl_szoptatási tanácsadás..stb.:-)
2012. dec. 25. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyesmit szeretnél:)

[link]

2012. dec. 31. 09:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi,ez nagyon szupernek tűnik,közben kiderült egy ismerősöm is volt itt és nagyon jó volt,jókat mondott az egészről.:-) most indul egy tanfolyamuk,ugyhogy elmegye:-)
2013. jan. 6. 18:29
 5/5 anonim válasza:
Szia! Mi csinálunk szülésfelkészítés, illetve babagondozási tanfolyamot, ha még érdekel, szülés után is szivesen várunk, ha bármi kérdésed van, vagy meghallgatnád a tanfolyamunkat várjuk jelentkezésedet. Ha érdekel, privát üzenetben vegyük fel a kapcsolatot és leírom a további információkat. :)
2013. ápr. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!