Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE 1-en fogok szülni, tud...

SOTE 1-en fogok szülni, tud ajánlani valaki ott egy jó szülésznőt, akit érdemes választani? Milyenek a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ott szültem és most is ott fogok. Akinél az első babámat szültem, az nagyon jó volt, de sajnos elment a klinikáról, most nem választottam. Őt akkor találtam, mikor be kellett mennem ügyeletre, mert azt hittem magzatvíz szivárog. Akkor volt egy nagyon bunkó nő aki üvöltözött velem, meg volt ő, aki nagyon empatikus volt. Igazából az ilyen helyzetekben derül ki, hogy valójában milyenek. :(

Én a helyedben megkérdezném a dokimat, ha nem ismersz senkit, hogy kivel dolgozik szívesen, és úgy keresném meg. Vagy menj el egy szülésfelkészítőre valamelyik csütörtökön, és ott is találhatsz szimpit.

Ki a dokid? Mikor szülsz?

Üdv:

34 hetes kismama

2008. máj. 29. 12:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :) Én 25 hetes vagyok és Bőze Tamás a dokim. Pénteken megyek hozzá akkor kikérdezem a szülésznőkről. :)
2008. máj. 29. 13:28
 3/9 A kérdező kommentje:
A szülőszoba milyen ott? Jó?
2008. máj. 29. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én 5 hete szültem a Barossba. Nem volt fogadott szülésznőm, de aki bent volt az hihetetlenül rendes-kedves volt. Sajnos a nevét nem tudom, de egy elég molett (kövér, jajj elnézést a szóért) fekete rövid, hullámos hajú hölgy. Szerintem ő ott a fő-fő szülésznő(csak talán,nem biztos). Szuper rendes volt (így, hogy meg sem fogadtam). Szerintem kérdezd meg a dokit, hogy hogy hívják. Ő tuti nagyon rendes lesz veled. Ja és a szülés előtt már találkoztam vele mikor volt egy kis vérzésem a 32 héten és akkor is ügyeletre mentünk, és akkor is ő volt bent, akkor is hihetetlenül rendes, empatikus, kedves volt.

Jó babavárást!!

2008. máj. 29. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
A második válaszloló vagyok. A szülőszoba is nagyon jó, van több egyágyas és két többágyas. Én egyágyaszban voltam. Mászkálni ugyan nem lehet a vajúdás közben. (exrták nincsenek: franciaágy, kád, bordásfal), de én úgy gondolom, aki a Barossba megy az nem az extrákért megy, hanem a biztosnágért (baba-mama egészség szempontjából), hiszen mindenki tudja, hogy a Barossban futószalagon mennek a szülések, nekem mákom volt éjjel szültem és rajtam kívül talán még egy kismama volt, nagyon nyugi volt a szülőszobán és környékén, mondhatni meghitt volt a hangulat. Beöntés, borotváls van, de ez a két dolog amin a legkevésbé lehet kiakadni szerintem. Nekem csak jó élményem van erről a klinikáról.
2008. máj. 29. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én meg az első válaszoló vagyok, és teljesen egyetértek az utolsó hozzászólással. Tényleg a biztonság ott a legfontosabb, és nem is hiszem, hogy bordásfalon szeretnék szülni lólengésben :)

Én egyébként sokat álltam, és guggoltam, így gyorsabban ment a tágulás. De rajtam volt végig a ctg.

A fekete hajú nem hiszem, hogy a vezető szülésznő,úgy tudom, hogy az a göndör hajú, szőkés nő a vezető, aki a terhesambulancián, középen szokott ülni, azt hiszem Jánosi Ritának hívják, és jókat hallottam róla is.

Szép élményeket!

2008. máj. 29. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ott szültem 2006-ban nekem sem volt fogadott szülésznőm. Viszont én is egy nagyon aranyos, kedves fiatal csajsziba futottam bele. A bunkót is láttam mikor NST-n voltam, ügyeleti időben. Én egy ágyasban vajúdtam volna, csak nem akart beindulni a szülés (szivárgással mentünk be) ezért császár lett a vége.. a párom bent volt velem a műtőben is, csak jó élményeim vannak a klinikáról. Most 7hetes vagyok, de természetesen ott fogok szülni ismét.
2008. máj. 30. 07:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Tényleg a biztonság a legfontosabb, én is úgy gondolom. Én se hiszem hogy a bordásfal segithet, bár ki tudja... De talán járkálás igen, kár hogy ezek szerint ott nem lehet... :(
2008. máj. 30. 11:24
 9/9 A kérdező kommentje:
De egyikőtök irta, hogy guggolt, meg álldogállt is, azért az is biztos segiteni fog. :)
2008. máj. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!