Ha elment a nyákdugó akkor már nem szabad szexelni a fertőzésveszély miatt?
Figyelt kérdés
Estére terveztem egy kis huncutkodást hátha beindítja a szülést, de ma reggel elment a nyákdugóm...2009. aug. 24. 11:00
1/7 anonim válasza:
Ha elment a nyákdugó akkor inkább indulj a kórházba:) a szülés megindulásának első jelei közé tartozik:)
2/7 anonim 

válasza:

Hát ha ma elment a nyákdugó, akkor légy türelmes, megindul a szülés szépen magától, lehet, h 1hét múlva, de lehet, h holnap, szerintem már ne huncutkudjatok.
3/7 anonim 

válasza:

Nekem a terhestornától indult meg.
4/7 anonim 

válasza:

Nekem is ma ment el a nyákdugóm,de az orvos azt mondta nem sok a jelentösége,és nem is kell bemenned a korházba.De a szexet már én s evállalnám be,nehogy gond legyen.Kitartás!40hetes km
5/7 anonim 

válasza:

Szia!
Nyugodtan lehet erotikázni, fertőzésveszély csak akkor van, ha a magzatvíz megy el. Szerintem az első válaszoló összekeverte a két a dolgot (ha nem, bocsánat), mivel a nyákdugó távozása után még akár egy hétig is tarthat, mire beindul a szülés.
6/7 anonim válasza:
:) Nem kevertem össze a két dolgot, csupán a saját tapasztalataim szerint írtam. Nekem van 3 gyerkőcöm és mindháromnál mikor elment a nyákdugó rá 3 órára már a kezemben volt a baba:) 2 időre született a 3. viszont 3 héttel korábban:) Biztos egyénfüggő is a dolog...
7/7 anonim 

válasza:

Akkor mégegyszer bocsánat :) Nekem az elsõ babámnál a szülés elõtti nap távozott, a másodiknál meg egy héttel szülés elõtt, de ha jól tudom akár két héttel szülés elõtt is kijöhet vagy egyáltalán nem (csak szülés közben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!