Van összefüggés a menstruációs fájdalom erőssége, és a szülés fájdalma (vajúdás fájdalma) között?
Figyelt kérdés
Tehát, aki mindig nagyon megszenvedett a mensitől, annak a vajúdás is sokkal jobban elviselhetetlen???
Mik a tapasztalatok?
26 hkm
2012. dec. 22. 14:07
11/13 anonim válasza:
Fiatalab koroman rettenetesen görcsöltem a mensi alatt.Nekem annyian összefügött a két dolog,hogy a fájások nem hatottak újdonságként,ugyanis nekem olyan érzés volt,mint egy nagyon erős menstruációs görcs kicsit felturbózva :) Megszenvedtem a szülést,de ki lehet birni,plusz a végén rájössz,hogy tényleg megérte :)
4 hetes kislány anyukája
12/13 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy azóta megszületett-e már a babád, ha igen, milyen volt? :) Nekem is eléggé fájt menses előtt-alatt a hasam, mielőtt a kislányom megszületett, utána már kevésbé, mióta a kisfiam született, azóta pedig még nem jött meg. Mindkettő szülésem könnyű volt, rosszabbra számítottam sokkal, pedig egyiknél sem volt fájdalomcsillapítás, ellenben a második babám születését oxitocinnal indították. Én is a menstruációs görcsökhöz tudnám hasonlítani a vajúdási időszakot, persze erősebbek, de én pl. minden fájásnál arra gondoltam, hogy egyre közelebb van a kisbabám, így volt értelme, viszont a menstruációs görcsöknek az égvilágon semmi értelmét nem látom, így az nekem rosszabb... :D
13/13 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó! Nem még nem született meg a baba, de nincs sok hátra, 10-14 napon belül már meg érkezhet, vagy akár holnap is :D (38. hétben vagyok) Úgyhgy nem tudok még válaszolni, a milyen volt kérdésre, de már nagyon kiváncsi vagyok rá! És már nagyon várjuk a kisbabánkat! Majd írokha meglesz! :D Szia
2013. márc. 16. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!