Mit gondoltok eselyes a szules mostanaban?
12-re vagyok kiirva mar nem sok van hatra...bo egy ujjnyi a mehszaj nst mar multheten is mutatott joslokat.
Ma tavozott a nyakdugo legalabb is szerintem az volt.(takony allagu tojasfeherjere emlekezteto nyulos nyalkas anyag ami kicsit veres volt)
Ez volt delutan egykor azota volt par derekbol indulo fajas combomba nyilalos erzes..eppen takaritok de nem erzek semmit..
Szeretnek mar szulni..vajon mennyi idom lehet meg?
34 hetesen mar 3300g tippeltek a babat es kettes erettsegu volt a lepeny...
hááát szerintem már bármikor esélyes!!végülis 8.-a van, úgyhogy dátum szerint is jöhet bármikor..a súlya is megvan, lepényed is érett, méhszájad is nyílik..ráadásul a nyákdugód is elment és még fájásaid is vannak..mi kell még több!?
szerintem készülj lelkileg!
könnyű szülést kívánok!
38+1 hkm
Ha már véres volt a nyákdugó, az jó jel, tágulásra utal.
Szülésznőm szerint az esetek nagy százalékában ilyenkor 72 órán belül baba van.
Bár az végül is egy nappal a kiírás előtt lenne. :o)
Szép szülést Neked!
sziasztok!
én is 12-re vagyok kiirva, Kislányunk lesz... én is nagyon türelmetlen vagyok már! nekem a méhszáj c2111, és vannak elég erős jóslók, multheten egyszer 7, egyszer meg 9 oran keresztul, kopni-nyelni nem tudtam, de ennyi.. kivancsi vagyok ebbol mikor lesz szules... minden apro jelre azt gondolom, hogy ez mar hatha az :) Nektek kislány lesz vagy kisfiú? Hol fogsz szülni?
Kedves utolso...nekunk kisfiu lesz legalabb is vegig annak mutatta magat...
Joslok is voltak a heten nekem is es most is az agy szelen ringatozva uldogelek...egesz komoly fajasaim vannak de sajna nem rendszerezodnek....de mar bizti nem sok van vissza ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!