Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány ujjnyinál szül az ember?

Hány ujjnyinál szül az ember?

Figyelt kérdés
Csak ezért kérdezem, mert én 3 ujjnyira voltam nyitva, amikor az ügyeletes doki meghallotta, hogy mindjárt beér az orvosom, és akkor kézzel tágított, ami kegyetlenül fájt, rá percre közölte, hogy nyomjak. 5 perc múlva megszületett a kisfiam. Véraláfutásos volt a feje teteje, másnap azt kérdezte az csecsemősnővér, hogy miért rángatták ki belőlem ezt a pici babát...Hihetetlen számomra, hogy 2 orvos közti személyes konfliktus fontosabb tud lenni ember-életeknél.
2009. aug. 20. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5 ujjnyi, azaz kb 10 cm.
2009. aug. 20. 12:43
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Így van, 5 ujjnyinál.

Felháborító, amit az ügyeletes csinált, holott a fogadott dokid úton volt!!! Én panaszt tennék valahol, főleg, hogy a kisbabádat is úgy rángatta ki! Undorító az ilyen orvos!

Én 3 ujjnyira voltam nyitva, amikor a szülésznő szólt a dokimnak. Ő is kézzel tágított ki véglegesre. 20 perc alatt szültem, de fájásaim sem voltak se előtte, se közben. A doki mondta mikor kell nyomni, és a szülésznő meg segített egy picit a kezével kivülről nyomni.

2009. aug. 20. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Gusztustalan!Jogod lett volna vissza utasítani(a beavatkozást is,és azt is,h ő vizsgáljon meg!),pláne,h tudtad az orvosod hamarosan beér.Különben sok helyen a szülésznő vizsgál,és közvetít a dokinak,h mi a helyzet.És mit szólt a saját dokid?Elmondtad neki,h mi történt?
2009. aug. 20. 13:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Persze, tudja, hogy mi történt, de ennek az ügyeletes orvosnak már híre van, olyan húzásai vannak, nem is értem, hogy praktizálhat még. Fogadott dokim fel volt háborodva, de sajnos ennyi volt a maximum, amit tenni tudott...Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy egy 4 hónap alatt felszívódó vérömlenyt is köszönhetett a pici fiam az ügyeletesnek a kapkodása és erőszakossága miatt.
2009. aug. 20. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez nem semmi...

Én biztos tovább mennék és megpróbálnék panaszt tenni.

Vagy ha semmi "hivatalos" formában nem lehet megtenni,akkor odaállnék elé és kérdőre vonnám majd beolvasnék neki.

Még szerencse,h nem lett nagyobb baj.

Tuti nem hagynám annyiban.

Mikor történt az eset?

2009. aug. 20. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Remélem az ilyen dokinak egy kanyit sem fizettél, tuti arra ment.... És azt is remélem, hogy a kisfiad jól van.
2009. aug. 20. 14:55
 7/15 A kérdező kommentje:
9 hónapja...a kisfiam jól van, már ül, mászik, feláll, nagyon ügyes. Én barom adtam neki pénzt, bár minimálisat, azt is csak azért, mert rettegtem a varratszedéstől. Volt is rá okom, ugyanis közölte, hogy az egyik varrathoz nem fér hozzá, nem mer odanyúlni, reméljük majd kiesik magától. Persze nem esett ki... Mivel 3 hét után már menni nem tudtam, úgy begyulladt, a fogadott orvosom szabadított meg tőle. Vicc volt az egész, kár, hogy annyiban hagytam, de akkor csak az volt a fontos, hogy egészséges lett a fiam.
2009. aug. 20. 15:18
 8/15 anonim ***** válasza:

Az ügyeletes dokinak adtál pénzt??

Na,neeeeeeeee!!!!!

Ne haragúdj,de ,,,na mind1.

Miért nem a saját dokidhoz mentél varratszedésre?

Biztos nem zavart volna el.

2009. aug. 20. 16:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát jó nagy baromságot csináltam, azt tudom, egy fillért nem érdemelt volna.

Varratot az szedi ki, aki levezette a szülést, nekem legalábbis ezt mondták.

2009. aug. 20. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:

16.42-es vagyok.

Mostmár "mindegy" is,hisz megtörtént sajnos változtatni már nem lehet rajta.

Mindenesetre azért én tutira kérdőre vonnám.

Ne is idegesísd magad,h mi lett volna HA...

Ez egy "jó" lecke volt.

Sok boldogságot Nektek és nagyon jó egészséget!!!

2009. aug. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!