Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni oxitocint? Vagy...

Lehet kérni oxitocint? Vagy azt mikor adják?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy akarod kérni?Én kaptam mert nem tágultam és nagyon fáradtam.Szerintem felér egy kínzással. szörnyű fájásokat csinál.
2009. aug. 19. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval.Én kaptam és hidd el nem leányálom...100-as skálán 50-es fájásnál már azt hittem hogy megbontom a kórházat.Ugyhogy szerencsés vagy ha nem kapsz.
2009. aug. 19. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia, ne kérj szerintem se. 1 órás vajúdás után akkor adtak nekem mikor már nagyon fáradt voltam, és kicsit lelassultak a dolgok. Hát az utána lévő fájások, na az tényleg nem volt semmi. Viszont mikor megkaptam,rá fél órára meglett a kislányom. :)
2009. aug. 19. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmi különbséget a "fájások fájdalmasságában", miután bekötötték, igaz, hogy nem is azok lanyhultak, hanem a kislányom szíve kezdett leállni, így gyorsan kellett kibújnia, ezért kötötték be (26 óra vajúdás után, szóval lehet, hogy volt különbség, csak már mindegy volt :o), onnantól kezdve 1 perc múlva kint volt a baba.(No persze kombinálták gátmetszéssel és egy nyomással a pocimra) Egyébként a hatása, hogy erősebb összehúzódásra készteti a méhet, kb. azonnal azután, hogy bekerül a vérbe... (Nem hinném, hogy kérésre adják, bár erről nincsenek infóim)
2009. aug. 19. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Azt akkor adják, ha szükség van rá, ha nem tágulsz, gyorsítani kell a dolgokat. Én nem tágultam órákon keresztül 10 perces fájásaim voltak, na az oxitocin után /pedig csak pár percet csöpögött mert a lányomnak lelassult tőle a szíve / a falat kapartam majdnemhogy.
2009. aug. 19. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor adják, ha nem tágulsz, vagy ha fájásgyengeséged van. Akkor a legjobb, ha nem kapsz, mert akkor minden megy a maga ütemében.

Persze ha veszélyben van a baba, vagy te, akkor nincs kérdés. De kérni egyáltalán nem kell.

2009. aug. 19. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát kérni semmiképpen se kérj! Hidd el, ha az orvosok úgy döntenek, hogy szükség van rá, nem fogják megkérdezni, szeretnéd-e.

Nekem elment a magzatvizem és semmi fájásom nem volt, a fiamnak meg nem volt túl jó a szívhangja, bekötötték,h. jöjjenek a fájások és mielőbb megszülethessen. Végül császár lett belőle, de iszonyat fájásokat produkált.

2009. aug. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!