Milyen orvos Dr. Ivancsó Béla? Nyíregyházi kórház.
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?2009. aug. 18. 21:44
11/15 anonim válasza:
A Zayban szülészet-nőgyógyászatot tanít nekünk. Közvetlen tanár, beleéléssel - szemléletesen jól magyaráz, sokat storyzik, és még vicces is. Alig várjuk a pénteki óráit.. :) :)
12/15 anonim válasza:
Minden szó igaz amit írnak Róla! Megvan a kezelőorvosom.
13/15 anonim válasza:
Sáfár Kata szülésznővel tökéletes összhangban vannak, nagyon jól együtt működnek ill. kiegészítik egymást, jó párost alkotnak.
14/15 anonim válasza:
Dr. Adorján Gusztávhoz jártam terhesgondozásra, ő volt a fogadott dokim. Nem volt elérhető a szülés napján. Ivancso Béla volt az ügyeletes. Nagyon kedves, figyelmes volt és szépen megcsinálta a császármetszésem, nem is látszik a mütét utánni hegem. Minden nap meglátogatott, míg a választott orvosom 1x. Varratszedés után mondta, hogy 6 hét múlva menjek vissza kontrollra a főorvos úrhoz, mert biztos sajnálja, hogy lemaradt a szülésemről, meghogy anno őt vűlasztottam, biztos nem alaptalanul, illetve hogy Ő is járhat így...
Ha ütnének se mennék vissza Adorján doktorhoz. Szemtelenül fiatal ez az orvos, de jó szakember, és nagyon jó ember. Látni, hogy volt gyerekszobája.
15/15 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de úgy gondolom megosztom saját tapasztalataimat. Negatív sajnos. Én nem kismamaként mentem hozzá, hanem fiatal felnőtt nőként, azzal a problémával, hogy két hete vérzek, és nem múlik. Egyre rosszabbul voltam. Velem flegma lekezelő volt, állította semmi gond nincs, meg, hogy teljesen normális, hogy vérzek, minek mentem el egyáltalán. Megalázó volt. Úgy megvizsgált, hogy erősebben véreztem. Aztán dolgoztam tovább, úgy, hogy nem múlt el. Egyre betegebb voltam elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki leszidott miért nem mentem hamarabb ugyanis méhgyulladásom van. Elmondtam neki mit mondott a drága Ivancso doktor, és csak a fejét csóválta, hogy kaphatott az ilyen diplomát. Szóval én hozzá a jó életben nem megyek. De azért örülök, hogy vannak jó tapasztalatok is vele kapcsolatban. Én ezek után nem mennék hozzá többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!