Természetes úton szülőkhöz szól a kérdésem: A második, harmadik stb. szülésed az elsőhöz képest mennyivel volt rövidebb? Volt olyan, akinek hosszabb ideig tartott a többedik, mint az első?
Az elsővel 18 órát szenvedtem, ippen megúsztam a császárt.
A második az első fájástól 2:5 perc volt. Éjfélkor szóltam, hogy talán fájok, 2:45 perckor kapcsolták le a villanyt, hogy pihenjek.
Mindkettővel 5 és fél óra. Az elsőnél indították, az infúzió bekötésétől számoltam, a másodiknál az első legkisebb "fájástól".
A második rövidebbnek tűnt, mert nem végig szülőszobán voltam, sőt... A szülőágyra alig értem fel, már nyomhattam is.
1. 3,5óra a kemény része
2. 2,5óra
3. ?
1 kisfiu hajnal 1:00-10:35
2 kisfiu hajnal 1:00-7:35 ez utóbbi keményebb volt sokkal jobban fájt viszont az elsővel többet szenvedtem
Első gyermekem hat és fél óra alatt született, burokrepedéssel kezdődött.
Második gyermekemmel huszonegy óra telt el az első fájástól a születésig. Vele nem volt magzatvizem, így csak fájtam sokáig, de nem nyíltam, így szenvedtem és már akkor nagyon kimerültem. Amikor viszont nyílni is kezdtem az maga volt a pokol.
Harmadik gyermekem kettő óra húsz perc alatt kint volt, cakli pakli. Minden babának így kéne születnie, mert csodálatos volt.
Negyedik gyermekemet indították. A zselé fölhelyezése után kilenc óra és tizenöt perc telt el a születésig. A húzós szakasz mindössze egyórás volt. Gyorsan szépen született, szinte kirobbant odabentről. Ma is egy kis puskagolyó a lányka.
1: 26 óra (közben voltak kisebb leállások, az utolsó 6,5 óra már nagyon intenzív)
2: 4,5 óra
3: 1 óra 40p (ha nem vagyok a kórházban, nem érek be, mert az első 20 perc alatt 3 fájásom volt, és nem gondoltam, hogy ez már "az" lesz)
1. 7 óra
2. 3 óra
3. 5óra
4. ? (majd kiderül de remélem nem megint 7....)
1. 1:57 perc
2. 3,5 óra.
3. 3,5 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!