Dr. Szabó György főorvosnak (Csengery utcai SZTK) van magánrendelése?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi nála egy vizsgálat, illetve mennyit kér egy szülésért? Előre is köszönöm.2012. nov. 28. 12:23
1/3 anonim válasza:
Nem tudom ugyanarra a dokira gondolunk-e, mert viszonylag gyakori ez a név.
Én a MÁV-ban szültem Szabó Györgynél, de magánrendelésre jártam, a Nyugatihoz. 10000 Ft volt.
Neki itt a honlapja: [link]
2/3 anonim válasza:
OFF: na ez az a név, ami meghatározta az első terhességemet, a Csengeryben mondta a főorvos úr, h ő nem lát semmit a méhemben biztos elhalt, majd rá 2 hétre a vérömlenyemre, h normális, menjek vissza dolgozni. Ha visszamentem volna, most nem aludna bent a kisszobában, egy másik doki mentette meg.Végigrettegtem a terhességemet miatta. Persze magánban biztos rendes, kedves, odafigyelő.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarra gondolunk. Már csak azért sem, mert szerintem akihez én járok, ő nem főorvos. Elég fiatal legalábbis.
Én meg voltam elégedve vele, nagyon is, mind a 3 lányomat nála szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!