Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 1 hónappal ez...

Császár után 1 hónappal ez normális még?

Figyelt kérdés
A jobb oldalamon nem jó feküdni,legalább is úgy nem,hogy ha támasztom a kezemmel a fejem ill.a felülés sem a legjobb,olyan mintha varrat szúrná az oldalam,vagy feszül,húzódik nem tudom.Eddig ezt a bal oldalamon éreztem,de még a kórházban.Azon az oldalon sokáig nem i tudtam felkelni.De most a jobb oldalamon rossz.Nektek volt ilyen?A varrat szedés már rég meg volt,belülről pedig félszívódót kaptam természetesen.
2009. aug. 17. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
A császár a második legbonyolultabb hasi műtét, tehát idő kell a teljes gyógyuláshoz. Én is sokáig "egy oldalas" voltam, csak az egyik oldalról tudtam leszállni az ágyról. Egy hónappal a szülés után még ilyen problémák bőven beleférnek.
2009. aug. 17. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem csütörtökön császároztak és következő hét csütörtökjéig fájt. Amúgy én sem tudtam sehogy feküdni csak a hátamon.
2009. aug. 17. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam több hónap is volt, mire teljesen elmúlt.
2009. aug. 17. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy jó hónappal később már hason feküdtem, nem fájt.Már csak egy-két hét, és jól leszel.Kell a hat hét, szinte napra pontosan a regenerálódáshoz!
2009. aug. 17. 14:48
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 17. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt a jobb oldalam, már az első perctől kezdve. A többi császáros simán felállt 24 óra múlva, én meg azt hittem meghalok a fájdalomtól (pedig elég strapabíró csaj vagyok) Mondtam is a dokinak hogy nagyon fáj a jobb oldalam, de azt mondta minden rendben van, jegeljem. Aztán itthon kb 3 hét múlva olyan is volt, amikor lefeküdtem a babával szoptatni, hogy a bal oldalamba nyilalt a fájás. Most 6 hets a babóm, de már egy ideje abszolut rendben vagyok. Kitartás!
2009. aug. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!