A lakóhelyhez tartozó kórházon kívül is lehet szülni, úgy hogy nincs fogadott dokim?
Sunnyogós megoldás:
Egyszerűen abba kh-ba menj be mikor megindul a szülés. Mondd azt, hogy rokonlátogatóban vagytok, és már nem mertetek elindulni haza, ez volt a legközelebbi kh...
Nem fognak hazaküldeni, ha tényleg eljött az időtök és nem csak "vaklárma".
Sokan csinálják így, ha a körzeti kh-tól félnek.
Első vagyok,én is kihagyom majd Tarcsát a 2.babónál februárban. Mégpedig a fenti módon... a lányom anno 3 óra alatt meglett (természetes úton), úgyhogy ha majd most beindul, engem már nem fognak ide-oda küldözgetni, az tuti!
Szerintem nem "mástól veszem el a helyet". Ugyanúgy fizettem az eü-hozzájárulást, mint akárki más, és felháborítónak tartom, hogy nem választhatom meg INGYEN, hogy hol akarok szülni, csak ha horror-összegért ott fogadok dokit!
Az a rendszer hibája, hogy más színvonalú ellátás van kórházanként, ha mindenhol egyformán jó lenne, akkor nyilván nem óhajtanám elkerülni a körzeti kh-at. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!