A vajúdás alatt és a szülőszobán viselünk majd bugyit?
Figyelt kérdés
Bocsánat, lehet, hogy hülye kérdés. Csak nem tudom eldönteni, hogy amikor mondják, hogy öltözzek át a szüléshez a hálóingembe, vegyem-e majd le a bugyim. :) Vagy ez attól függ, hogy szivárog-e a magzatvíz? Ha igen, akkor maradhat a bugyi betéttel? Vagy hogy szokott ez lenni? Első babám várom, ezért vagyok még ilyen tudatlan :)2012. nov. 9. 16:05
11/18 anonim válasza:
Az Imrében úgy működik,hogy amíg nem vagy 3 újnyira tágulva addig a közös vajúdóba tesznek, ahova nem mehet be a férjed,de te kimehetsz hozzá.(Akkor még szerintem nem repesztenek burkot.)Ha már kitágultál átvisznek a szülőszobára ott már veled lehet.Szerintem ha a vajúdóban kell lenned nem kell bugyi,ha nem folyik a vized.Én azért viszek magammal bizti ami bizti,mert ha mégis szivárogna,csak jó lenne kimenni hozzá valahogy.:)De az is lehet,hogy azt mondják neki,hogy mennyen haza pihizni mert még van időtök.(Nekem legalábbis ezt mondta a szülésznő)
12/18 anonim válasza:
2 ujjnyira voltam nyitva mikor jöttek a fájások, befektettek, burokrepesztéssel kezdték, majd oxitocin. Ki már nem mehettem.
13/18 anonim válasza:
Szia! Az első vizsgálatig rajtam volt utána burkot repesztettek. Papírtőrlő féleséget adtak, hogy tegyem a lábam közé ill. a labdát leterítették lepedővel. Az, hogy fél óránként vizsgálnak nem igaz, sőt vajúdás alatt nem is szoktak vizsgálni, csak ha már nagyon érzed, hogy kakilni azaz nyomni kell.
14/18 anonim válasza:
Amikor mondta hogy öltözzek át kérdeztem kell e még a bugyi?Mondta a szülésznő hogy nem.KAptam gézbe tekert vattát a lábam közé úgy mászkáltam míg vajúdtam.
15/18 anonim válasza:
Nem kell bugyi.Én magamon hagytam,mert tapasztalatlan voltam és jól lecsesztek hogy rajtam volt!Azonnal levettem és betétet kellet raknom!
16/18 anonim válasza:
Semmi fájásom nem volt, úgy küldtek nst-ről a szülőszobára, mert már bő 2 ujjnyira nyitva voltam. Majd átöltözés, beöntés.Utána elkezdett szivárogni a magzatvizem, kaptam egy lepedőt a lábam közé, azzal járkáltam, mert a fájások csak nem jöttek. Szóval fölösleges a bugyi! Egy macerát megspórolsz magadnak!
17/18 szsuzs válasza:
én 2x szültem a szt imrében... folyt a vizem, volt rajtam bugyi és betét, amíg szülőszobára nem krültünk...őszintén megmondom, másodjára fogalmam sincs mikor vettem le:))) de az elsőt tudom hogy a szülőszobán. és nem emlékszem hogy gézt adtak volna...lepedőt hoztak, sokat, mint a filmekben:)
18/18 anonim válasza:
Ha szivárog, akkor betétet vagy egy törölközőt kell a lábaid közé szorítani. Bugyit már az előkészítés(borotválás + beöntés) előtt le kellett venni, egyetlen kórházi hálóing volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!