Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35hét 2naposan vizsgált a...

35hét 2naposan vizsgált a doki, azt mondta teljesen zárt vagyok, pedig már tágulni kellett volna?

Figyelt kérdés
Most kicsit megijesztett, mert én meg voltam győződve róla hogy tágultam, sokat görcsölgetek, keményedek, és ezek szerint semmi, azt mondta még nagy jó indulattal sem...még azt is megkérdezte hogy ugye már nem szedek magnéziumot...hát nem...volt valakinek ilyen? Mi lett a vége?
2012. nov. 9. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Egészséges terhességnél végig zárt a méhszáj. Ráérsz majd vajúdás alatt tágulni. Ennek semmi, de semmi jelentősége nincsen most még. Ettől még szülhetsz nagyon gyorsan.
2012. nov. 9. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat jóslóztam,de én sem tágultam.39+4 re született a lányom,Magzatvíz elfolyással indult,1 ujjnyira voltam nyitva mikor beértünk a kórházba,és 2 ujjnyira tágultam 20 óra alatt,Végül oxit kötöttek be.Az,hogy görcsölgetsz nem egyenlő azzal,hogy tágulsz is,sőt,35 hetesen örülj,hogy még zárva van,még nincs itt az ideje,hogy megszülessen.Pár hétig még maradnia kellene,jobb bent neki.

Egyébként nem jelent az semmit,akár a szülés előtt 1 nappal is zárva lehetsz,szinte egyik pillanatról a másikra változhat a helyzet.

2012. nov. 9. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:

A többedik terhességnél teljesen normális, ha az anyuka elkezd kinyílni a 3. trimeszterben. Nem feltétlenül csak az az egészséges, ha végig zárt a méhszáj.

Általában könnyebb a szülés és gyorsabb, ha már a harmincvalahanyadik héttől nyitva a külső méhszáj. De ez sem szentírás.

2012. nov. 9. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is zárva volt még ilyenkor. 39+4 napra született a fiam, 1 ujjnyira voltam kitágulva, mikor beértünk, 1,5 óra alatt eltűnt a méhszáj. Ez még semmit nem jelent.
2012. nov. 9. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért kellett volna tágulni? Én 41 hetesen teljesen zárt voltam,rá egy napra mégis szültem. Nincs összefüggés.
2012. nov. 9. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké, megnyugtattatok :) Igazából az orvos húzta a száját rá legfőképp, én csak a leírtak miatt lepődtem meg (pár hete még azt mondták, hogy örüljek hogy idáig kihúzom...) Köszi a válaszokat :)
2012. nov. 9. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt végig 2000 volt a méhszáj.Magzatvíz elfolyással és 5 perces fájásokkal indult a szülésem hajnal 1-kor.3-kor bementünk a kórházba és még teljesen zárt voltam.5-kor meg teljesen ki voltam tágulva.
2012. nov. 9. 22:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Nálam sajna maradt minden. 4 napos inditási kísérlet után megcsászároztak.
2012. dec. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!