35hét 2naposan vizsgált a doki, azt mondta teljesen zárt vagyok, pedig már tágulni kellett volna?
Én is sokat jóslóztam,de én sem tágultam.39+4 re született a lányom,Magzatvíz elfolyással indult,1 ujjnyira voltam nyitva mikor beértünk a kórházba,és 2 ujjnyira tágultam 20 óra alatt,Végül oxit kötöttek be.Az,hogy görcsölgetsz nem egyenlő azzal,hogy tágulsz is,sőt,35 hetesen örülj,hogy még zárva van,még nincs itt az ideje,hogy megszülessen.Pár hétig még maradnia kellene,jobb bent neki.
Egyébként nem jelent az semmit,akár a szülés előtt 1 nappal is zárva lehetsz,szinte egyik pillanatról a másikra változhat a helyzet.
A többedik terhességnél teljesen normális, ha az anyuka elkezd kinyílni a 3. trimeszterben. Nem feltétlenül csak az az egészséges, ha végig zárt a méhszáj.
Általában könnyebb a szülés és gyorsabb, ha már a harmincvalahanyadik héttől nyitva a külső méhszáj. De ez sem szentírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!