Anyukák! A hajatokat mennyire viselte meg a terhesség, illetve a szülés utáni időszak?
Szia. 2gyerek utan is ugyanolyan dus ,gondor a hajam mint elotte.
Szedtem vitamint vegig de nem hiszem hogy csak annak koszonheto.
Off:A fogak romlasat is a terhesseg/szulesnek tudjak be ,anyosom mindig azt mondja 3 fogat vesztett egy gyerekkel(3at szult).
Nem lehet sokan inkabb azert vagatjak le hogy ne zavarja a gyerek koruli teendokbe?
Nekem terhesen és a szülés után pontosan 6 hétig volt életemben a legszebb, legtökéletesebb a hajam :-) Dús, fényes volt, nem zsírosodott, imádtam.
Aztán ahogy letelt a 6 hét, visszaállt a régi kerékvágásba, moshatom naponta ...
Nekem a terhesség alatt majdnem duplájára nőtt a hajam és most szülés után nem hullik egyáltalán, mert nem tud. :)
Raszta vagyok, azt hittem sok gondom lesz az elhalt hajszálakkal, amik kihullanak, de hál'istennek semmi baj, nem potyognak kósza szálak. Kislányom se tudja kitépni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!