Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Spánik Gábor milyen Szülész?

Dr. Spánik Gábor milyen Szülész?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok..köszi jah és szül-e nála valaki szept végén a MÁVba?
2009. aug. 11. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én nála szültem 4 éve a lányomat még a Szabolcs-u ban és hozzá jártam gondozásra is a félidőtől nagyon kedves alapos bármikor elérhetővolt. (Már itthon is van? Mióta? Nem úgy volt hogy haza sem jön ,hanem kint praktizál majd?) Most is nála kezdtem a gondozást de eltünt és azt mondta az aszisztens nője, hogy jobb ha keresek másik orvost mert haza sem jön. Na mindegy a lényeg az hogy korrekt rendes lelkismeretes orvos. Teljessen rábízhatod magad és bátran lehet tőle kérdezni. Üdv 37 hetes km

2009. aug. 11. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:
igen itthon van mert tegnap mutattak be neki személyesen.Engem az érdekelne ha előre adok neki pénzt akkor szerinted tuti be jön a szülésre? mert nem szeretnék a végén ügyeletes orvosnál szülni..
2009. aug. 12. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 9 hónapja szültem nála. Tényleg alapos és lelkiismeretes. Nem tudtam neki a gondozás alatt túl sok pénzt adni (időnként 2-3 ezer), de a szülésre bejött azonnal.

Unokatesóm a Szabolcsban dolgozott vele és azt mondta, hogy mindenkit ugyanolyan lelkiismeretesen gondoz függetlenül az anyagiaktól, ezért is ajánlotta őt.

Én is csak ajánlani tudom.

2009. aug. 15. 22:54
 4/6 anonim válasza:
Én 2009 februárban nála szültem a kislányomat az ÁEK-ban. Udvarias, lelkiismeretes orvos. Nem kért pénzt előre, ettől függetlenül megbeszéltük, hogy elvállal. Amikor a gondozás során nem tudott ott lenni, megkért egy-egy orvost, hogy helyettesítse. Végül túlhordás miatt szülésindítás volt nálam, ami császárral végződött. Szerintem nagyon jó orvos. Mindenkinek ajánlom.
2009. okt. 13. 13:07
 5/6 anonim válasza:
Nem tudom jó szívvel ajánlani, nekem örökre elvette a kedvem a szüléstől Spánik doktor. Hajnali 2kor 8perces fájásokra ébredtem, 11kor, 5perces fájásoknál felhívtam az asszisztensét, hogy mi legyen. Azt mondta, menjek be a kórházba, délig bent van a doki. Háromnegyed előtt beértünk, de ő akkora már elhúzott. Nem is láttam őt a következő 8 órában , ugyanis 3-7 ig a magánrendelésén volt. Én közben a poklok poklát álltam ki, mert bár mire odaért már folyamatos fájásaim voltak, nem tudtam tágulni. Az asszisztense és a szülésznők hitegettek, hogy mingyárt jön a doki és burkot repeszt és akkor véget érnek a szenvedéseim, de ő nem akart odaérni. Mikor végre betoppant, láthatóan ő volt ideges, amiért a magánrendelése napján be kellett jönnie a kórházba. Burkot repesztett, de akkor se történt semmi. A következő műszakos szülésznővel úgy döntöttünk, megpróbáljuk az EDÁ-t, hátha attól kitágulok. Jó döntés volt, végre megindultak a dolgok. De az orvos ebben a döntésben nem vett részt, ő csak annyit mondott, hogy nem elég erősek a fájásaim. Ő már csak tudja, naponta vannak fájásai. Közben az EDÁ-tól kétszer durván belassult a baba szíve, a párom rohant érte hogy csináljanak már valamit. Végül este 11kor született meg a kisfiam, ekkorra annyira fáradt voltam, hogy alig tudtam kitolni, így ki kellett vákuumozni. Ezt se Spánik csinálta. A nehéz szülésnek mai napig viseljük a következményeit a kisfiammal.
2010. okt. 30. 10:59
 6/6 anonim válasza:
Nekem ugyan nagyon konnyu szulesem volt, igy nem tudom, mit tett volna komplikacio eseten, de mindenkinek ajanlottam. Hajnal 4kor mosolyogva jott be hozzam, kedves volt vegig, meg a szules utan is bejott megnezni, hogy vagyunk. Aki az ismeroseim kozul nala szult eddig mind meg volt vele elegedve. En speciel pillangokezunek hivom, mert szinte alig erezni, ahogy vizsgal, pedig en nem vagyok egy nagyon ellazulos tipus...a terhessegem alatt veig kedves volt, rugalmas is, mindent meg tudtam vele beszelni. Nem adtam neki a terhesgondozas alatt penzt, csak szules utan. Szerintem megerdemelte, nekunk nagyon jo volt. En a MAV-ban szultem es Gergelics Mariann volt a szulesznom, o is nagyon-nagyon kedves volt!
2011. aug. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!