Dr. Spánik Gábor milyen Szülész?
Szia
Én nála szültem 4 éve a lányomat még a Szabolcs-u ban és hozzá jártam gondozásra is a félidőtől nagyon kedves alapos bármikor elérhetővolt. (Már itthon is van? Mióta? Nem úgy volt hogy haza sem jön ,hanem kint praktizál majd?) Most is nála kezdtem a gondozást de eltünt és azt mondta az aszisztens nője, hogy jobb ha keresek másik orvost mert haza sem jön. Na mindegy a lényeg az hogy korrekt rendes lelkismeretes orvos. Teljessen rábízhatod magad és bátran lehet tőle kérdezni. Üdv 37 hetes km
Én 9 hónapja szültem nála. Tényleg alapos és lelkiismeretes. Nem tudtam neki a gondozás alatt túl sok pénzt adni (időnként 2-3 ezer), de a szülésre bejött azonnal.
Unokatesóm a Szabolcsban dolgozott vele és azt mondta, hogy mindenkit ugyanolyan lelkiismeretesen gondoz függetlenül az anyagiaktól, ezért is ajánlotta őt.
Én is csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!