Normalis hogy nem felek a szulestol?
Elso babamat varom!:) mindenki kerdezi h felek e mar? De felelem egyaltalan nincs inkabb izgalom es turelmetlenseg! A ferjem jobban fel szerintek...:D
A csaszar az mar egy mas kerdes attol rettegek! De bizom abban h tudok rendes uton szulni.
37+4 hkm
Szia!
Szintén első baba, és én sem félek. Igazából a császártól se, mert azzal úgy vagyok, ha valami miatt muszáj, akkor muszáj, de persze természetes szülést szeretnék. Már nagyon várom, hogy megszülessen a kislányunk. Párom viszont bevallotta, hogy ő egy kicsit fél, hogy mi lesz, de azért végig mellettem fog lenni, ahogy azt már a babavárás elején megbeszéltük.
38 hkm
Hol fox szulni? Nalunk is a parom aki tobbet rinyal! En mar mennek szivem szerint...:-)
Ha csaszarra kerul a sor nyilvan nem fogok tiltakozni! De egy korabbi mutet miatt elegge sok felelem van bennem, foleg h ebren kell leni! De hat csak tul elem valahogy!
ma 11:05.
Szia!
Pécsett fogok szülni. Te hol fogsz, van fogadott orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!