Ti mennyi pénzt adnátok a dokinak?
9-es vagyok!
Előre is köszönöm a sok okos ember lepontozását.
Viszont hidegen hagy.
Tudom, hogy milyen az amikor nem figyelnek a kismamára és milyen az amikor igen.
A mostani terhességemnél sohasem hív magánrendelésre a dokim, hanem vagy az sztk-ba vagy magához a kórházba.
Az előző terhességem a nem odafigyelés miatt tragédiával végződött. Egyikőtöknek sem kívánom hogy átélje,a lepontozóimnak sem.
Az orvosom tud mindent ami az előző terhességem alatt történt, kiemelten figyel rám, hol hetente hol kéthetente rendel be magához. Amikor 6 hetes terhes voltam, be kellett feküdnöm a kórházba mert meg kellett tanulnom magam injekciózni a méhlepény jó vérellátottsága miatt. Ezt az injekciót nem kaphatnám ha az orvosom nem olyan nagy tekintélyű szakember lenne aki miattam összehívott egy orvosi konzíliumot és úgy döntöttek oké. Valamint egy másik osztályos főorvos írásos engedélye kellett hozzá, amit nekem 2 perc alatt elintézett az orvosom telefonon. Csak a papírokért kellett átmennem egy másik épületbe.
Következő találkozásunk alkalmával a "kedves" másik osztály másik orvosa nem volt rest és az orrom alá dörgölte, hogy reméli észreveszem hogy az orvosom miatt kiemelt figyelmet kapok, mert ha ő nem lenne akkor majd akkor találkoznánk ilyen problémával mint az enyém mikor már rég megszültem volna.... Hát.. tényleg csak kicsit döbbentem meg. Én úgy tudtam ha valakinek valamire nagyon nagy szüksége van az egészségügyben, azt azonnal megkapja. Hát mégsem.
Gyógyszereket kapok, telefonon hívom ha bármi kérdésem van. Ha kis valami nem tetszik neki az eredményeimben azonnal variál a gyógyszeradagjaimon.
Igazán érzem most a törődést. És nem azért mert x ezer Ft-okat fizetnék neki érte, hanem mert ő valóban segíteni akar nekem, hogy most valóban átélhessem milyen csoda egy kisbaba.
Bele sem merek gondolni mi lenne velem/velünk az orvosom nélkül, ha esetleg nem fogadtam volna meg.
Ezért írtam hogy én maximálisan meg fogom neki hálálni ha a végére érünk és minden rendben lesz.
És nem, nem azért a 2-3 percért míg műt és összevarr. Hanem az egészért.
Annyira unalmas mar ez a lepontozosdi:) kezdem azt gondolni, hogy nem felnott emberek irogatnak ide. Hat tovabbi jo jatekot :)
Ja es 3. voltam, nehogy lemaradjon a piros kez:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!