Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egerben milyen szülésznöket...

Baboca85 kérdése:

Egerben milyen szülésznöket lehet találni neveket szeretnék?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az orvosom Gerendai Terézt ajánlotta és mutatta be. Mivel a babánk még a pocakban van, így csak első benyomást tudok mondani. Mosolygós, közvetlen és nekem nagyon megnyerő.

27 hetes egri kismama

2012. okt. 19. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:
köszike de másik szülésznöt nem ismersz?én is babát várok 19.hetes kismama.
2012. okt. 19. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagy Juditot dicsérte az egyik ismerősöm, de sajna nem kérdezgettem utána még. Rákérdeztem az orvosomnál, Ő Nekem rögtön bemutatta a Terézt, így nem is kell rajta gondolkozni! Van fogadott orvosod? Ha igen kérdezz rá nála.

Minden jót kívánok Nektek! :)

2012. okt. 20. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagy Juditot dicsérik nagyon, én találkoztam vele bent létem alatt, tényleg nagyon kedves, segítőkész, jófej. Ha szülőfotelben szeretnél szülni, akkor őt kell keresni illetve Szánthó dokit.

Én ügyeletesnél szültem, Czinege Anikónak hívták ha jól emlékszem, maximálisan meg voltam elégedve, aranyos, kedves volt, pedig egy fillért nem kapott.

Ha nagyon nagyon a természetesség híve vagy, akkor Tóthné Hassiló Annamária (remélem jól írtam a nevét), ő is kedves, bár nekem nem jön be ez a "full természetesség, szüljünk háborítatlanul dolog". Remélem segítettem!

2012. okt. 20. 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. okt. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!