Van valaki október 23-ra kiírva? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 14:58
1/6 agi38+5 válasza:
szia en 26ra vagyok kiirva.. hetfon tavozott a nyakdugom, az ejszaka pedig 2 perces fajasaim voltak ejfeltol 3ig majd elaludtam, azota csak a derekam faj es varok.. :)
2/6 anonim válasza:
Én 15-re voltam kiírva, és még semmi.
Jól vagyok, nincs semmi bajom se testileg se lelkileg, csak már nagyon szülnééééék!!!!!!!!!! Olyan kíváncsi vagyok már a babára!!
És te hogy vagy?
3/6 anonim válasza:
hát én november 7-re vagyok hivatalos, de
4D szerint október 25.. na ki tudja? :)
37 hetes vagyok
4/6 anonim válasza:
sziasztok
Én 10.22. vagyok kiírva. 1 ujjnyira nyitva belső, vannak joslók keményedések néha de ennyi. Várunk jelenleg!
Könnyű szülést mindenkinek és gyorsat! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem is vannak jóslóim. De semmi extra. Már nagyon szülnék én is! De reméljük hamarosan kibújcizik!:-)
2012. okt. 18. 09:45
6/6 Szandy89 válasza:
Én hétfőre!vagyis 22-re vagyok kiírva!!! Görcsölgetek néha!De nem vészes! Kedden voltunk dokinál!azt mondta minden rendben,holnap megyünk megint ha addig nem történik semmi!!! De már nagyon szülnék én is!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!