Császármetszéskor a méhet összevarrják, ezek a varratok hogyan távoznak?
őszintén szólva én nem is értem teljesen a kérdést. méhet összevarják? miért? az visszahúzódik magától nem? lehet én vagyok tudatlan ebben a kérdésben. 11 hós a fiam, császárral szültem, de a mai napig nem tudok arról, hogy a méhemben bármit varrtak volna.
Én inkább beszélnék a helyedben az orvossal, ha aggódsz. bár ha visszaemlékszem, mindenféle "dolgok" jöttek belőlem is az első időszakban. és végül időm sem volt foglalkozni semmivel, mert folyton a gyerekkel voltam, vagyok elfoglalva.
A méhet természetesen átvágják császárkor,hát hogy vennék ki a babát...
és igen varrják,méghozzá felszívódó varrattal,ami lefelé nem távozhat,mert a bogok kívül vannak a hasfal felé.Mármint a méhen kívül.
Nem tudom,mi lehet ami belőled ürül,de nem hinném hogy cérna.
Ha jól tudom 5 varratot készítenek. Belülről kifelé haladva a következőket:
- méh
- hasizom
- hasfal
- kötőszövet
- bőr.
Terhesség alatta a hasizom kettéválik, és a has két oldalára szétcsúszik. Nem hiszem, hogy azt varrnák...
Szerintem is felszívódó cérnával varrják, de én nem tartom kizártnak-parszti agyammal-h ogy ebből esetleg a hüvelyen át ürülne valami darabka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!