Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéskor a méhet...

Császármetszéskor a méhet összevarrják, ezek a varratok hogyan távoznak?

Figyelt kérdés
Ma este ( aug. 5 ) észrevettem a tisztasági betéten nagyon apró fekete darabkákat, ( sztem nem vér ) olyan, mintha cérna lenne, elég kellemetlen szagú rózsaszínes folyással együtt távozik.Már 2 hete megjött a szülés utáni első menszesz.Holnap kérek orvostól időpontot,csak addig is hátha valakinek van vmi ötlete. 10 hete szültem.Köszönöm a válaszokat előre is !
2009. aug. 7. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
1%

őszintén szólva én nem is értem teljesen a kérdést. méhet összevarják? miért? az visszahúzódik magától nem? lehet én vagyok tudatlan ebben a kérdésben. 11 hós a fiam, császárral szültem, de a mai napig nem tudok arról, hogy a méhemben bármit varrtak volna.

Én inkább beszélnék a helyedben az orvossal, ha aggódsz. bár ha visszaemlékszem, mindenféle "dolgok" jöttek belőlem is az első időszakban. és végül időm sem volt foglalkozni semmivel, mert folyton a gyerekkel voltam, vagyok elfoglalva.

2009. aug. 7. 00:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ ! Én úgy gondolom, ha már vágnak, akkor varrnak is, nem hagyják tátongani a méheden a "lyukat", ahol a babát kiemelik, nem ? Hiába keresgélek neten, semmi infot nem találok, azért kérdeztem most itt. Az orvosomat reggel tudom csak hívni, gondoltam, addig valakinek van vmi ötlete, mi lehet ez.
2009. aug. 7. 00:27
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Úgy tudom, a méhet felszívódó "cérnával" varrják. De hogy ez mi lehet, arról nincs ötletem...
2009. aug. 7. 00:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A méhet természetesen átvágják császárkor,hát hogy vennék ki a babát...

és igen varrják,méghozzá felszívódó varrattal,ami lefelé nem távozhat,mert a bogok kívül vannak a hasfal felé.Mármint a méhen kívül.

Nem tudom,mi lehet ami belőled ürül,de nem hinném hogy cérna.

2009. aug. 7. 06:17
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Én is úgy tudom,hogy felszívódó cérnával!Az első meg nem is tudom mit hitt...tehát császározták és nem is tudja mit hajtottak végre nála!Gondolom nem önszántából...de ha fölvágod az ereidet akkor azt sem varrják össze?Biztos csak bekötik hihi :D
2009. aug. 7. 06:22
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
De lökött vagy te utóbbi :)
2009. aug. 7. 06:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat ! :) Ma megyek orvoshoz, ha tud fogadni, remélem, nincs nagy baj !
2009. aug. 7. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom 5 varratot készítenek. Belülről kifelé haladva a következőket:

- méh

- hasizom

- hasfal

- kötőszövet

- bőr.

2009. aug. 9. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Terhesség alatta a hasizom kettéválik, és a has két oldalára szétcsúszik. Nem hiszem, hogy azt varrnák...

Szerintem is felszívódó cérnával varrják, de én nem tartom kizártnak-parszti agyammal-h ogy ebből esetleg a hüvelyen át ürülne valami darabka..

2009. aug. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!